שלום

שלום ../images/Emo142.gif

יום ראשון אני מתחילה לעבוד באולם אירועים..פעם ראשונה שלי שאני אמלצר(!!) ואחרי שקראתי את המאמרים שבפורום (שהם מצוינים,אהבתי מאוד!) על איך להחזיק מגש ואיך זה להיות מלצרית מתלמדת..הבנתי שלא הכי אוהבים את המתלמדות והקטע של החפיפה אבל מה לעשות צריך להתחיל מתישהו וכל אחד מכם היה ככה. את האמת, אני קצת (לא קצת יותר מזה!) בלחץ מכל העניין של החזקת המגש ואני בטוחה שיישברו לי ללא הפסקה כוסות, צלחות וכל הבא ליד.. וכמובן גם מהקטע החברתי של להשתלב בין העובדים אז יש לכם טיפים מסוימים שיכולים לעזור לי..?
 

Anna Karenina

New member
קודם כל...

א. ל-ה-ר-ג-ע. אולם אירועים זה לא המקום הכי רגוע בעולם, (אני אישית אף פעם לא עבדתי שם, אבל חברות שלי סיפרו לי סיפורי זוועה כאלה ואחרים..) והבוסים, בד"כ, לא ממש מיומנים לתפקד בשעת לחץ, מסתבר, והם צועקים המון. אל תקחי ללב...!! ב. להחזיק מגש? זה יבוא לך אחרי פעם-פעמיים של הליכה הלוך ושוב, זה באמת החלק הכי פשוט. תשתדלי לא לתת לאורחים להוריד לך לבד את האוכל מהמגש, בטענה ש"הם רוצים לעזור", ותאמרי להם שאת מסתדרת, כי אחרת, מתנפלים לך על המגש, את מאבדת שיווי משקל, והצלחות והכוסות שהיו על המגש....... זהו, זה באמת לא פרויקט כ"כ גדול..
שיהיה בהצלחה! תעדכני אותנו..
 

get well

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo141.gif

שמחה שקראת את המאמרים שלנו ומקווה שחלק ממה שרשו בהם יעזור לך.. המוןהמון הצלחה בעבודה.. אני לא עבדתי באולמות ארועים אז אין לי ממש ניסיון בזה.. בכל מקרה תחייכי הרבה זה תמיד עוזר
 
למעלה