שלום?!!

תירס

New member
שלום?!! ../images/Emo151.gif

מה זה הפורם הזה? חדש?? מטרתו? משתתפיו, אשמח לדעת... נו, תהיו נחמדים ספרו לי.

תירס

New member
ראשית לברך על היוזמה...../images/Emo45.gif

סוף סוף מנהלות פורום שתורמות לפורום- קבלו שאפו. שנית אהבתי את הרעיון של מודעות ההיכרות המאמרים ולכן אצרף אחד משלי. אני בן 24 (אוטוטו), שמרגיש (וזה נדיר שגבר מודה שהוא מרגיש- תודו) שמשעמם!!! כן, משעמם לישון לבד. משעמם שאין לך למי להתגעגע. משעמם לדעת ששום דבר לא יסחוף אותך ללא שליטה. אז נכון שכל הקשרים נגמרים בסוף! (אם לא, לא היינו בפורום הזה) ונכון שהסוף הוא קשה (לרוב) אז בישביל מה ?!?!? יופי! טוב ששאלתן: כי כשהולכים למסע גם אם בסופו אין כלום אפשר להנות מהדרך!!!! ובקיצור אני : שפוי למחצה, בעל שיבוש קל שמחפש מישהי ל"טיול" משותף. היא חייבת להיות.........חייבת!
ביי

חן חן, ברוך הבא אלינו, אבל 2 דברים

1. לא חושבת שהייתי רוצה לצאת עם מישהו רק בגלל שמשעמם לו.. הייתי רוצה אחדשבאמת רוצה זוגיות מתוך הביחד ולא מתוך האין ברירה... 2. קצת יותר פרטים עלייך ועל המיועדת ונדאג לך למאמר משלך.

תירס

New member
זה לא שעמום סתם....

ראשית הכוונה בשעמום היתה לכך שישנה הרגשה של ריק!! וואקום!! חסר משהו כדי להיות שלם!!! והלבד הזה בחיפוש אחרי ה... (חצי השני, המשלימה, האחת, הנסיכה על הסוסה הלבנה, עזר כנגדו) מאוד משעמם. שלא תביני אותי לא נכון- זה אפשרי אבל זה פספוס כ"כ גדול לדעת שאיפשהו יש את המישהי שתגרום לך להרגיש שלם, שתגרום לך לחייך בבוקר כי נזכרת בה, שלא משנה איזה יום חרא היה לך חיבוק ממנה גורם לך להתנתק מהכל!!! ושוב- אם את במקרה קוראת את זה (בֶרְבָלֶה) תעני לי!!! *ברבלה זה הכינוי שלי ל "האישה" בשבילי.Rְ

למעלה