שלום

pasiava

New member
שלום../images/Emo153.gif

אני קורא פה כבר כמה זמן ואף פעם לא כתבתי הודעה אבל יש משהו שרציתי להגיד. קודם כל, אני מאמין בקיומם של חיזרים, כי לא יכול שמתוך מיליארדי כוכבים שבאים ממיליארדי פלנטות יש רק כוכב אחד עם צורות חיים. אבל, אני בדעה שאם אין הוכחה ממשית לקיומם של חיזרים, מי אמר שהם נמצאים כאן על כדור הארץ? אל תשללו ישר את דעתי, ואני אשמח לתגובות אבל תחשבו על זה: כמו שלנו אין את הטכנולוגיה להגיע אליהם, מי אמר שלהם יש את הטכנולוגיה להגיע אלינו? אולי הם בכלל חרקים קטנים, או אפילו נראים כמותנו, אבל מי אמר שהם כאן? יש אפילו הוכחות לכך שיש סיכוי שהיו מים על מאדים, וכולנו יודעים מה פירוש מים על כוכב, אבל יכול שמה שהיה שם זה רק צורות חיים של חיידקים ובקטריות וזה הכל. מה אתם חושבים? דרך אגב אני פז, בן 13 והפורום הזה מאוד מעניין

Silly LoveSong

New member
שלום ../images/Emo13.gif

כן, אתה צודק. אנחנו לא יכולים לדמיין כיצר חוצנים התפתחו, אולי הם באמת קיימים בצורה של בקטריות או יצורים לא מפותחים א-ב-ל... באותה המטבע - ומה אם אנחנו התפתחנו הרבה אחריהם? אתה יודע שהידע האנושי מכפיל את עצמו כל 7 שנים? בשנה הבאה נדע כפול ממה שידענו בשנת 1999. בקושי עברו 100 שנה מאז טיסתם הראשונה של האחים רייט וכבר אנחנו שולחים בני אדם לחלל. עכשיו תחשוב איזה ידע יהיה בידינו בעוד 100 שנה, או בעוד 1000! (ואני לא מדברת עכשיו על אלפינ שנים!) ותנסה לדמיין לעצמך מה אם צורות חיים בכוכבים אחרים התחפתחו ה-ר-ב-ה יותר מוקדם מאיתנו. אם אנחנו כגזע ההומו סאפיינס קיימים רק 3 מיליון שנה, תחשוב לאיזו רמה טכנולוגית הגיעו יצורים (בהנחה שהם תבונתיים שיכולים להתפתח שכלית, כמונו) שקיימים 4 או 5 מיליון שנה!

pasiava

New member
אני מסכים אבל...

אנחנו לא יכולים לדעת שמי ששם באמת כמונו. אי אפשר לדעת אם הם באמת מתנהגים כמונו ורמת האינטיליגנציה שלהם כמונו. וגם אם כן, האפשרות שאנחנו היינו הראשונים לא נשללת. אני מתקן את עצמי בעקבות זה, העובדה שגילו מים לא מצביעים על כלום. אולי הם חיים על חומר שלנו יש או אין, אין לדעת, הכל זה השארות.

למעלה