שלום

avital24

New member
שלום../images/Emo157.gif../images/Emo158.gif../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif

כתבתי מכתב לאלוהים בקשה לחוות את האור וללכת בדרכי האור לא החושך אני הרבה זמן מחפשת את האור (כמעט כל החיים) אצלנו במשפחה האור כמעט לא קיים ולכן גם אצלי הוא לא היה קיים הרבה אבל אני יודעת שהוא קיים ושיש הרבה אנשים שמצויים באור לשם אני שואפת להגיע למקום שבו סיכסוכים זה דבר לא שיגרתי ומצוי שיש הרבה אהבה בין האנשים , אהבה ושמחה שני דברים קרובים , רציתי לדעת איך זה אצלכם מידת האור שבסביבתכם אם אתם חשים שאתם חיים בסביבה של אור או שהחושך שולט , איך זה , אצלכם לדעתי זה חשוב לדעת ולדעת להעריך את זה כי זה נותן הרבה הגשמה בחיים, אז אני אשמח לשמוע ואני מקווה שתפילתי תתגשם בקרוב. באהבה אביטל (אגב היוזר avital2255 הוא גם שלי). נשתמע

orene11

New member
לאביטל

קראתי את מכתבך, יקירתי, כל דבר שתרצי בעולם הזה אפשרי, אך בעיטת הפתיחה חייבת לבוא ממך, את צריכה לקחת את עצמך בידיים, להפשיל שרוולים ולהתחיל להתמודד עם עצמך בעיקר, כי רוב העיכובים נובעים מאיתנו, ברגע שאנו חדים, אנו מפוקסים על ההחלטות בחיינו הם נראים על פיהם, לכן אני באופן אישי בדקתי את כל הכיוונים הרוחניים הקיימים היום ולא מצאתי משהו שמשלים אותי כך שארגיש שאני מתמלא מעיסוקי הרוחני, עד שפגשתי אדם מיוחד שלומד סיינטולוגיה, בקצרה אספר ממה שידוע לי, סיינטולוגיה מעבירה אותך כל מיני קורסים להכרת עצמך, על ידי אנשים שהוכשרו לכך, כמו למשל בדיקות מציאות לדעת עד כמה את מחוברת לעצמך ולמה שקורה סביבך, כמה את מרגישה נינוחה לא חשוב מה קורה מסביבך ועובדים על זה על מנת לשפר את היכולות שלך למקסימום ותאמיני לי שיש לנו כאלה יכולות שאנו פשוט מתחבאים מאחוריהם במקום להשתמש בהם בגאון, ובכלל אני מוצא שזה מרתק, הסיינטולוגיה טוענת שאנו נמצאים בתוך עולם שמסתיר מאיתנו את האור וכי קשה לגלות אותו בעזרת עצמך לבד ללא תמיכה, ולכן אני הולך להתחיל תהליכים של סיינטולוגיה ונראה לי שאני הולך לחוות חוויה יוצאת דופן, כל הבודהיזם, הינדואיזם, יהדות, מדיטציות ותרגילי הארה לא נתנו לי את מה שנתן לי אדם שרק נמצא בתחילת דרכו בסיינטולוגיה ואינו ממש מוכשר להעביר תהליכים. רק דיברנו קצת וכבר ידעתי שזה בשבילי. דרך אגב השחקן שאת אוהבת "גון טרבולטה" גם הוא סיינטולוג מוצהר ומשקיע המון זמן מחייו ללימוד הסיינטולוגיה, מקווה שהארתי פנייך ובטוחני שתמצאי את הדרך אל השלווה. באהבה אורן.

המאצו

New member
לאביטל דחוף!

אביטל אני לא מכיר אבל חשוב לי לומר לך! תזהרי מאד מהסיינטולוגיה! הם כת עם גורו! שסוחטים הרבה כסף מאנשים אני מכיר הרבה סיפורים כאלה! זה מסוכן מאד! אין לי שום אינטרס אבל באמת חבל עליך! בהצלחה בהמשך דרכך

seeyou

New member
מקום שבו אין סיכסוכים ?../images/Emo140.gif

זה תלוי רק בך.. ובבן זוגך.. מניסיוני האישי החלטנו ,אני ואיישתי שבמשפחה שלנו נתנהג שונה ממה שראינו אצל ההוריים(הדברים ה"שלילים",לפי תפיסת עולם שלנו). חיים בסביבה של אור ? רוחניות בא מלידה! לא כולם מסוגלים לחיות "באור" keep smiling יוסי

rotem sade

New member
אלוהים ברא גם את האור וגם את החושך

ולנו הוא נתן את זכות הבחירה בינהם. מה את מגדירה אור? ויכוח הוא לאו דוקא חושך, הוא הרי מוביל אותנו לשינוי, בהבנה, בתפיסה, בהרגשה... הוא יוצר משהו טוב. אנחנו באנו לכאן לחוות הרבה חוויות ביניהן כאלה שקשות וכאלה שקלות. הקשות הן לא חושך. המחשבות שלנו בעקבותיהן יכולות לנבוע מהחושך, לא החוויות. ניתנה לך זכות הבחירה לא בשביל שתתפללי, אלא בשביל שתגשימי. וכל נפילה בדרך, מטרתה ללמד אותך לקום! ומעבר לזה זוגיות! לא סתם אנו פוגשים את הבן זוג המסוים שלנו, זה בן זוג שיש לנו מה ללמוד מהמערכת איתו. את מפחדת להביא ליחסים שלך את היחסים של ההורים שלך? שימי "טיפקס" על היחסים של ההורים, שכחי מהם וחיי את חייך, אם תראי שאת ממשיכה להתקל בבעיות, תטפלי בעצמך מבחינת מודעות. בהצלחה,

orene11

New member
מאצ'ו כנס וקרא

מאיפה הידע שאתה כל כך מתנגד לסיינטולוגיה ואפילו יש זיקה של פחד בדבריך, מה גרם או גורם לך לחשוב או להגיב כמו שהגבת? פרט ונמק. גם אם חווית בעצמך, אני חדש בתחום הזה של הסיינטולוגיה, ספר לי מאיפה הידע? ודרך אגב בקשר לתשלום, היום אפשר ללמוד במרכז לסיינטולוגיה תמורת עבודה במרכז עצמו או לחלופין לעזור בכל תחום שאתה טוב בו למשל: לעזור בהגהת הרצאות, או אם אתה טוב בגרפיקה אז תעשה כל מיני עבודות גרפיות ובתמורה תקבל קורסים חינם. אז זה לא כמו שזה נשמע...

המאצו

New member
קראתי

תראה אין לי מושג באיזו דרגה אתה בסיינטולוגיה אבל אם אתה באמת בהתחלה אז הריני להזהיר גם אותך אני יודע שחלק מהעבודה שם זה גם לעמוד ולמכור ספרים ואח"כ יותר ויותר עד שאתה נמכר לזה אני שמעתי עידויות ברדיו על אנשים שנמכרו לזה ושעבדו את עצמם לכת ואח"כ היה מסובך להפסיק כי הם נכנסו לחובות ענקיים . תגיד אין שם שום הערצה למישהו מסוים גלוי או מוסווה? תפקח עיניים!

למעלה