שלום!

שלום! ../images/Emo19.gif

קוראים לי ישי, בן 17 מי-ם. ולמרות שאני חדש פה, הסתכלתי קצת בפורום ובאמת לא הכי מלהיב פה! אז כדי שיהיה משו, אולי שכל אחד יכתוב איזה שיר הוא הכי אוהב, ולמה... (ובהזדמנות אולי גם יציג ת'עצמו שאני יכיר קצת...)

../images/Emo19.gif

טוב, נראלי אני הכי אוהב את "מי" פשוט שיר חזק!! הוא ממש עושה אווירה, רוחנית.. (?!
) הייתי גם בהופעה שלהם במצפה רמון לא מזמן, ופשוט היה מדהים.. כל ההופעה.. הם תותחים!!

נו טוב מכפת לי ../images/Emo3.gif

רגע, חייבים לבחור אחד? רק אחד??? בלע! קשה(טוב די! אני מרגישה פקצה וזה לא טוב
) אז ככה, נראה לי שקול גלגל זה הפייבוריט הנוכחי. הוא פשוט עושה לי טוב (במיוחד בהופעות
) ואה, אני מורי 24 ירושלים

blinki1

New member
צודק באמת יבש פה..

כבר העלנו ת'נושא הזה..שדי יבש פה וצריך להוסיף לפה יותר הודעות ולדבר על שירים שאנחנו אוהבים וכאלה.. אבל זה לא ממש קרה.... אני הכי אוהבת את "משתוללים הכפר" שיר ענקק.. וכמובן גם את "מי".. אני לא יודעת לבחור מה יותר טוב שניהם מעולים.. יצא לי לראות רק את "מי" בהופעה..והם נתנו ביצוע ממש טוב לשיר.

טוב... אמממ... שאלה ממש קשה!

אבל בכל זאת- השירים שאני הכי אוהבת הם-משתוללים בכפר, נוגע בגן עדן ודקה בפרדס..! שלושה שירים פשוט גדולים!!!
וסחתיין על הניסיון להעיר פה את האנשים הישנונים האלה..:) ואני בת 15 מכרמיאל

nawa

New member
קודם כל ברוך הבא

ועכשיו לשאלתך: השיר הכי אהוב של השוטים הוא "קול גלגל", למרות שלא הייתי מוותר על אף שיר כמעט ככה ש... ואני נאור, בן 29 (
טו 30), מהקריות

הממ...

האמת, כשאי חושב על זה זה משתנה כל הזמן... פעם זה היה קול גלגל, דקה בפרד"ס, פאנן... כל השירים שלהם פשוט מעולים!! דרך אגב, נכון החוברת של הדיסק השני פשוט ענקית?

ברוך הבא!

מממ.. בלעע ממש קשה לבחור שיר אחד!! מהדיסק הראשון אח של סאלים ודקה בפרדס.. מהשני מי וקול גלגל.. ואני לי בת 17 מחיפה..

למעלה