שלום
יופי של פורום, אפשר להצטרף?

שלום../images/Emo20.gif יופי של פורום, אפשר להצטרף?

שלום, יופי של יוזמה הפורום הזה, הגיע הזמן באמת להראות ולהוכיח שה-MF הוא ממש לא תחום של דינוזאורים עם רגל אחת בפנסיה כמו שאוהבים להסתלבט כל הג'וואיסטים והדוטנטיסטים באשר הם....
אני לא באה מהתחום הטכני. אני מנהלת גיוס ומשאבי אנוש בחברה שמתמחה באבטחת מידע. מכיוון שהתחום שלנו חזק מאוד בבנקים ובמוסדות הפיננסים השונים, יוצא שיש לנו לא מעט פרוייטקים שקשורים באופן כזה או אחר לנושא ה-MF. מתוקף כך, אני מעסיקה די הרבה קובוליסטים ו-DB2-ים. אשמח לעמוד לרשותכם בשאלות הקשורות לנושאי שכר, פיתוח מקצועי, ניוד בין משרות והשוואה מהבחינה של משאבי אנוש בין הארגונים השונים בהם ה-MF הוא ה-
. ובכלל, בכל שאלה שהיא במסביב לטכני....

eliak

New member
קדימה שאלות על כסף

אז כמה מקבל איש שלך שעוסק באבטחת מידע ב MF? זאת העבודה שלך ואולי יצא לך מפה ראש להשכיר

זה כמו לשאול כמה מקבל תוכניתן...../images/Emo6.gif

השכר הוא פונקציה של הארגון בו הבן אם מועסק, של הפוזיציה שלו בתוך הארגון, של שנות הניסיון שלו ורלוונטיות הידע שלו למשימה הספציפית. אה.. וכמו בכל ענפי היי טק, זו גם לא מעט פונקציה של מתי נכנס לארגון.. כולכם יודעים שמי שהתקבל לעבודה בשנים של השפל, מרוויח משמעותית פחות ממי שהצטרף לארגון בתקופה האחרונה, שבה הבועה שוב מתנפחת לה..... יש לי אנשי אבטחת מידע בפרוייקטים בבנקים השונים שמרוויחים 15-16 + רכב, ויש גם כאלו שמרוויחים 26-27 + רכב.... הכל תלוי בנסיבות. ואגב, אני לא בעניין של השכרת ראשים, אם כבר... את כל הגוף!!

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

את מוזמנת לפרסם הודעות דרושים - שולח לך מסר בנושא... לשאול שאלות בנושאים טכנים ואחרים ובכלל כל דבר שבא לך...

תודה ../images/Emo20.gif

באופן כללי אני כל הזמן מחפשת עוד אנשי קובול (CICS או לא) DB2-ים אם יש פה אנשים שמכירים סביבות WebSphere בכלל נחמד.... כל מי שמחפש עבודה חדשה, מוזמן לשלוח לי מסר ואנסה לעזור

ispf

New member
אם כבר שכר אז למה לא

מה השכר הכי גבוה של קובוליסט עם 10 שנים ?

למעלה