שלום
, פורום מקסים

yogi ili

New member
שלום ../images/Emo20.gif , פורום מקסים

יש לי שאלה בקשר לנורופן, ראיתי בהודעה הקודמת שאתם ממליצים לא לקחת. למה? והאם רק נורופן, או בכלל להמנע ממשכחי כאבים? אני הפכתי לכמעט מכורה עקב כאבי שיניים וראש. תודה.

כל תרופה אינה פותרת את הבעיה

ולאורך זמן מחלישה את תפקודי הכבד ואת התפקוד האנרגטי של הכליות. במילים אחרות- מחלישה את הגוף. נגד כאבי שיניים- מחליפים רופא שיניים והולכים בקביעות עד שהכל מסתדר. כאבי הראש יכולים לנבוע מכאבי השיניים, אך בכל מקרה יש לבודד את הסיבה להם ולטפל בה. אין דבר כזה סתם כאב ראש. לפי הרפואה הסינית, לכל סוג של כאב ראש סוג שונה של פתרון. תרגישי טוב.

ה מוזה

New member
שלום גם לך ../images/Emo140.gif

מה שאכתוב כאן זו באמת רק דעתי האישית ו"האני מאמין" שלי . משככי כאבים למינהם הם לא פתרון לבעיה הם איזה שהוא "עזרה ראשונה" וחשוב למצוא מה הבעיה ולטפל בה, באופן אישי אני מנסה ככל האפשר עד כמה שניתן להמנע מאקמולים,נורופנים וכו' וכפי שציינת ..ככל שנוטלים יותר ההשפעה פוחתת ואז מגדילים את המינון כי כדור אחד כבר לא עוזר וכך בעצם תרופה עלולה להפוך לרעל ולא עשינו כלום מלבד להרעיל את הגוף מבלי לפתור את הכאב,רק להדחיק אותו .. טפלי בשיניים,יעלם הכאב- לא יותר פשוט ובריא? אם כואב לך הראש - לפני שרצים לנורופן,לא עדיף לשתות עוד כוס מים? לבדוק ממה הכאב נובע ולטפל במה שמתחת לפני השטח , הכאב הוא לא הבעיה הוא רק האיתות שמצביע על בעיה .. עדיף תמיד לתת תרופה לבעיה שגורמת לכאב במקום לטשטש את הכאב[זה לא מעלים או פותר את הבעיה] זו דעתי בכל אופן

yogi ili

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo141.gif

אני חושבת כמוך אבל לפעמים זה בלתי אפשרי עם הכאבים, שאגב אני בטיפול , אבל פתאום שן בינה החליטה לצמוח לה והכאבים חוזרים. מישה אמרה לי למהול את שמן עץ התה במים ולמרוח על המקום, מישהו מכיר/ממליץ את/על השיטה? (רופא שיניים אין טעם להחליף יש לי שני מומחים רציניים בארץ אחד מהם הוא היחיד בארץ שמעניק את התארים...(פרופסור בבי"ח)). ושוב תודה.

למעלה