שלום...

smamit

New member
שלום... ../images/Emo20.gif

אני מביטה במשך הבוקר בפורומים שכאן, מסתכלת וחוקרת את הכתוב, מבינה עוד ועוד עד כמה אני בתחילת דרכי. לשם שינוי הפעם באופן היעיל, אבל, אני לא יודעת מאין להתחיל? איך להתחבר לעצמי קודם כל? איך למצוא את עצמי? איך להקשיב לעולם? להתשתמש במה שהוא מגלה לי? איך לתקשר איתו? איך לרפא את עצמי? אינני יודעת במה להתחיל, ואיך להתחיל בכך... אני יודעת שכבר אין לי ברירה, שכבר הגעתי לשלב שבו אני מוכרחה להתחיל כי זהו מסלול חיי, שהחיים האלו שלי היו הקדמה נהדרת, שהשנה האחרונה היא שיעור, שהחודשים האחרונים הם מבוא, אבל מה עכשיו? ואיך? אני משאירה את ההודעה הזאת כאן כי מהידע המועט שיש לי על שמאניזם התאהבתי באמונה והבדרך החיים, וכי אני מקווה שהאנשים שבפוום הזה ידעו להדריך אותי, לפחות, לאן עלי לצעוד להמשך. שחף.

כרמית.

New member
ברוכה הבאה שחף

שני הסנטים שלי: כשאדם רוצה למצוא את עצמו ולרפא את עצמו, עליו לראות איך הוא מתחבר לסביבה שלו, לטבע שמקיף אותו, לארץ שבה הוא חי, לשמש, לאדמה, לעצים, גם לאנשים ולקולות ולצבעים. קצרה היריעה כאן לספר איך עושים את זה. יש ספרים (כמו אלו של סקוט קאנינגהם למשל, שהם הפשוטים והפופולריים ביותר) שמדריכים באופן כללי מאוד איך מתחברים לטבע ולעולם ואיך משתמשים בכוחות ששואבים מן הפנים הרוחני ומן הסביבה. שלב ראשון - כדאי לקרוא קצת. גם ספרים למתחילים, גם באינטרנט וגם לנסות להיות יותר מחוברת לתחושות הפנימיות ולפעול ברוגע ובשלווה. את זה קשה לי לומר איך עושים, במיוחד למישהו שאני לא מכירה, כי זה גם עניין של אישיות, גם עניין של משמעת עצמית, וגם עניין של ניסיון.

smamit

New member
תודה רבה! ../images/Emo24.gif

כבר קראתי כמה ספרים פשוטים... ואני קוראת עוד ועוד.. ותודה על המלצה, אני אחפש את הספרים ואסתכל... באינטרנט בכלל כבר נברתי כמעט בכל אתר אפשרי מצאתי... ואני מקשיבה לעצמי.. ומוצאת את עצמי שמה לב שצונות שלי ומתחזקת.. ואפילו בדברים יומיומיים כמו מבחנים וכאלה שה את העיניים על תשובות לשאלות במבחן שיהיה בעוד שעה, מוצאת רמזים לשיחות שעוד מעט יהיו לי עם אנשים, קולטת אנשים שמישומה נראים לי מעניינים בשבילי.. מפתחת איתם שיחה ומגלה מלא דברים חשובים בשבילי... וכו... מממ.. משמעת עצמית.. זה אכן דבר שאני עובדת עליו בימים האחרונים..זה אחד הדברים שדחיתי המון זמן.. למרות הידיעה שזה משהו שאני צריכה... ועכשיו סוף סוף אי מסוגלת לעשות את זה.

למעלה