שלום

שלום../images/Emo20.gif

קודם כל אני חדשה בפורום אז רציתי להגיד לכולם שלום
שנית, אני רוצה (מקווה לעשות את זה שבוע הבא) לשפץ יסודית את החדר שלי. אז ככה הסיפור: אני בת 18 וסיימתי השנה יב' כך שאני מתההה להפטר מהמערכת שולחן כתיבה- כוננית- מדפים- מיטה תואמים שיש לי מכיתה ד'. ואחרי המון טיוטות ומחשבה החלטתי לעצב אותו כך: הצבע על הקיר: שליש למטה במן חום אבל לא כהה וגם לא בהיר משהו באמצע כמו שוקולד טיפה בהיר ושני שליש למעלה בבז'-כתום-חומי כזה אני לא ממש יודעת איך לתאר אני יודעת איזה אני רוצה מהקטלוג של טמבור ובקשר לרהיטים: שולחן לכל אורך הקיר מעץ טבעי עם רגל אחת שהיא מגירות ורגל שניה כמו מדפים קטנים וממול לשים שטיח בצבעי חום כהה-חום בהיר-בז'-לבן סטייל שנות ה70 ועל זה מזרן ולתלות את המערכת וזהו (יש לי ארון קיר עם דלתות מראה). ויש לי כל מיני דברים קטנים כאלו לתלות... אני אישית מאוד בעיצוב מינימליסטי... רציתי לדעת אם יש לכם (לפי ההסבר שלי) איזה שהן הערות שאני צריכה לדעת לפני הפרוייקט הזה או תובנות שכדי לי להזהר או סתם איחולי בהצלחה :) אני אשמח לקבל.... אחרי הפרוייקט הזה יש לי את הסלון אז אני עוד אחזור :) אני פריקית של תוכניות ה- DIY ביחוד בבי בי סי פריים (לורנס!!!) ואני שואבת משם המון אבל אני תמיד פתוחה לרעיונות ביאטריס.. נ.ב חשבתי לשים וילון על וילון; הוילון התחתון חוסם אור והעליון צבע בז' מה דעתכם?

melodynoa

New member
נשמע ממש, אבל ממש

טוב! הייתי נזהרת מלמלא את החדר בחום, אולי בשטיח או בוילונות. החלוקה של הצבעים על הקיר נשמעת נכונה - אני לא יודעת ה גדול החדר שלך, אבל רצפה כהה (שטיח) והשליש הראשון כהה ולמעלה בהיר - נותנים אשליה של חדר גדול יותר. חום הולך באמת טוב עם קרם ולבן. לבן פשוט - אולי זו התשובה שלך! חוץ מזה, אני בקטע של מדפים כקישוט פרקטי לקירות, אז קל להשיג עץ בתולי או לא ממש משוייף, לצבוע בצבע הרצוי וזה נראה מעולה תמיד. לפני שאת צובעת בחום, הייתי ממליצה לך, לפי מה שתכניות ה"עשה זאת בעצמך" של הביביסי, שאני בעצמי מכורה להן מציעות, זה לנסות את הצבע שקנית או דוגמית שאולי עדיף לקנות בתור התחלה, על משטח גדול לבן בלתי סופג, לתת לצבע להתייבש לחלוטין, ולנסות לראות אותו על ארבעת קירות החדר ובכל שעות האור, כדי שלא תגלי שמה שיש לך קיר מרוח בקקי לקראת בין ערביים. החום נשמע מדליק, אם הוא הגוון המדוייק הנכון. אולי כדאי לך לקנות צסע לבן ותמצית צבע, כדי לנסות ולערבב עד שתגיעי לצבע המדוייק, כי חוששני שעם חום קל לפשל. זכרי שמה שזה נראה בקופסא שלו, לא נראה על הקיר. הוא מתייבש ונראה יותר כהה!
. אולי דווקא עם החום כדאי לנסות קודם את הפטנט עם הספוג, ראיתי פעם איך הם עושים את זה, מעבירים "ויש" קטן עם מפרשת קטנה יחסית ויוצרים "איקסים", ואחרי כל איקס ממשיכים לכיוונים שונים עם הצבע שנשאר על המברשת. עבודה קשה. בטוח שיש עוד טכניקות לעשות את זה. בכל מקרה, כדאי לדעתי לנסות את זה, ואם זה לא יצא יפה, לכסות את זה בשכבת חום אחידה. קישורים סלון חום ולבן סלון חום-טרקוטה סלון חום וקרם - מזכיר את מה שרצית מקווה שעזרתי!

melodynoa

New member
עוד פעם אין פה מנהלת?../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif

מה יהיה מה עם הגלריות? אנטי מצרפת המון תמונות! רציתי לפי חדרים, לפי צבעים, עכשיו גם אפשר להוסיף גלריית גבס. חבל שאין עם מי לדבר. גם רציתי את המאמרים לפרסם, כדי שכולכם תוכלו להנות מהם. איזו הפקרות! נראה לי גם שזה הפורום היחיד שאין בו סקר
איפה את, מיכל?

Silvi k

New member
כן, די מעצבן

היא נכנסה, כתבה הודעת מוטיבציה ונעלמה. ממש מרגיז וזה פורום עם כזה פוטנציאל. אבל כמו שהיא כתבה, רק צריך להכנס ולכתוב הודעות ולהשקיע (כאילו דההההההה)

השטיח

זה לא על כל הרצפה אלא אך ורק מתחת למזרן (כמו מן לשים גבולות לאיזור השינה) ושאר הרצפה זו רצפת בלטות רגילה (לבנה עם "כתמים" בצבעי אפור שחור כאלה) הצבע חום שבחרתי הוא לא כהה הוא נוטה יותר לבהיר ביאטריס

../images/Emo179.gif../images/Emo176.gifחום וחום

הייתי נזהרת מאוד להשתמש בכ"כ הרבה חום . זה צבע מאוד כהה וכבד אפילו הייתי משתמשת בהגדרה מבוגר . מדוע לא תנסי ליצור הרמוניה של צבעים צעירים "קלילים באוירת החדר . שתהיה שמחת חיים וחיוניות. לניר לט יש קטלוג עם דוגמאות של שילובי צבעים נהדרים העזרי בהם. בהצלחה!!

איפה

אני יכולה למצוא את הקטלוג הזה? חוץ מזה חשבתי לשלב את החום עם הרבה בז', לבן וכתום

למעלה