ב י א ט ר י ס
New member
שלום../images/Emo20.gif
קודם כל אני חדשה בפורום אז רציתי להגיד לכולם שלום
שנית, אני רוצה (מקווה לעשות את זה שבוע הבא) לשפץ יסודית את החדר שלי. אז ככה הסיפור: אני בת 18 וסיימתי השנה יב' כך שאני מתההה להפטר מהמערכת שולחן כתיבה- כוננית- מדפים- מיטה תואמים שיש לי מכיתה ד'. ואחרי המון טיוטות ומחשבה החלטתי לעצב אותו כך: הצבע על הקיר: שליש למטה במן חום אבל לא כהה וגם לא בהיר משהו באמצע כמו שוקולד טיפה בהיר ושני שליש למעלה בבז'-כתום-חומי כזה אני לא ממש יודעת איך לתאר אני יודעת איזה אני רוצה מהקטלוג של טמבור ובקשר לרהיטים: שולחן לכל אורך הקיר מעץ טבעי עם רגל אחת שהיא מגירות ורגל שניה כמו מדפים קטנים וממול לשים שטיח בצבעי חום כהה-חום בהיר-בז'-לבן סטייל שנות ה70 ועל זה מזרן ולתלות את המערכת וזהו (יש לי ארון קיר עם דלתות מראה). ויש לי כל מיני דברים קטנים כאלו לתלות... אני אישית מאוד בעיצוב מינימליסטי... רציתי לדעת אם יש לכם (לפי ההסבר שלי) איזה שהן הערות שאני צריכה לדעת לפני הפרוייקט הזה או תובנות שכדי לי להזהר או סתם איחולי בהצלחה
אני אשמח לקבל.... אחרי הפרוייקט הזה יש לי את הסלון אז אני עוד אחזור
אני פריקית של תוכניות ה- DIY ביחוד בבי בי סי פריים (לורנס!!!) ואני שואבת משם המון אבל אני תמיד פתוחה לרעיונות ביאטריס.. נ.ב חשבתי לשים וילון על וילון; הוילון התחתון חוסם אור והעליון צבע בז' מה דעתכם?
קודם כל אני חדשה בפורום אז רציתי להגיד לכולם שלום
![](https://timg.co.il/f/Emo70.gif)