מישהי חשובה
New member
שלום ../images/Emo20.gif
אני מקווה שזה המקום לשאול... לאחרונה התחלתי להכין סושי בבית. הכל יוצא טעים מלבד בעיה אחת- האורז נדבק לי לפעמים לסיר ונשרף ואז נוצר טעם לוואי בכל שאר האורז. איך אני מכינה את האורז הדביק לפי "חוקי ההכנה" אבל שלא ישרף..? תודה
אני מקווה שזה המקום לשאול... לאחרונה התחלתי להכין סושי בבית. הכל יוצא טעים מלבד בעיה אחת- האורז נדבק לי לפעמים לסיר ונשרף ואז נוצר טעם לוואי בכל שאר האורז. איך אני מכינה את האורז הדביק לפי "חוקי ההכנה" אבל שלא ישרף..? תודה