שלום.

All Cried Out

New member
שלום. ../images/Emo20.gif

אף פעם לא עבדתי בשום מקום. אף פעם לא חיפשתי עבודה. אני מעוניינת להתחיל לעבוד במלצרות באולם אירועים, ואין לי מושג מאיפה להתחיל.. כשמתקשרים ומבקשים עבודה, מה אומרים? או שפשוט באים לאולם במקום להתקשר? מה צריך ללבוש שם? או שיש תלבושת? הצילו.. להגיד שאין לי ניסיון או לשקר? להגיד שאני בת 16 וחצי? או 17? (יבקשו תעודת זהות?) צריך אישור עבודה? מצטערת על כל השאלות, אבל זה ממש חשוב לי! וחוץ מזה, עצות למתחילים יתקבלו בשמחה.. תודה רבה רבה רבה מראש!

תיראי.. ממ כנסי :)

אני אישית לא ממש אוהבת לשקר... כי.. מממ בסוךף איכשהו יעלו עלייך.... ( או שלא אבל אני פחדנית קצת...) כשאת מצלצלת - בהנחה וראית מודעה בעיתון- תגידי שאת מצלצל בקשר למודעה בעיתון בלה בלה בלה.. ואת מעוניינת.. אם אין ניסיון תגידי שאין אבל את לומדת מהר ... וכ'ו.. תפגיני ביטחון עצמי טוב.. ואל תיהי מפוחדת וכ'ו... אני חושבת שצריך כרטיס עובד .. אצלי אני לא צריכה כי בעבודה שלי זה רק טיפים וזה.. ממ כסף שחור יענטו...
את יכולה לעגל פינות ולשקר בקטנות.. נגיד את בת 16 וחצי תגידי שעוד מעט משהו כמו חודש חודשיים את בת 17... וכ'ו... ניב\סיון אל תגידי כי אז הם יניחו שאת יודעת את העבודה וכאלה... תגידי שאת לומדת מהר ואין לך בעיה עם תיקשור לאנשים וכאלה .. לא יודעת לא עבדתי באולם ארועים...

get well

New member
עובדים../images/Emo9.gif

לפורום יש תקופות.. מידי פעם באים לפרוק פה את העצבים.. הנה היום למשל אני עובדת ואני חולה.. ואני לא יכולה שלא לעבוד כי אני גם סטודנטית וחייבת את המשמרות האלה.. באסה..

אוי :/

איך היה ? אני גם עבדתי אתמול והרגשתי לא ממש טוב... ( מסתבר שכולם צריכים כסף
) תרגישי טוב אגב !!!

get well

New member
בסוף לא הלכתי לעבוד..

אני ממש חולה ופיספסתי את כל המשמרות שלי השבוע..

למעלה