שלום...

שלום...../images/Emo20.gif

אני חדשה...
אני התחלתי ללמוד רייקי בכתה ב'...
נכון שזה נשמע מוזר אבל ככה זה היה
...... אמי וסבתי עשו לי רייקי בגיל צעיר,
אז מקווה שאתקלם פה יפה

ofirush 14

New member
ברוכה הבאה..=]

אני אופיר..:) אממ..אני בטוחה שתשתלבי פה יפה..

היייי ילדה ש11ה

מקווה שתשתלבי יפה בפורום ואם כבר מכיתה ב' למדת רייקי [כמוני] כנראה שיש לך הרבה ניסיון וידע שיעזור לכל הגולשים ביייי בינתיים נתראה בשמחות!!!!!

Anabel74

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום!

אני בטוחה שתתאקלמי. יש כאן חבר'ה מיוחדים במינם ואת בוודאי תראי זאת דיי מהר. איך היה לך ללמוד רייקי בגיל כל כך צעיר אגב? הרגשת שזה שינה משהו בחייך? באיזו דרגת רייקי את?

תודה../images/Emo70.gif

היה מאוד כייף ומעניין ללמוד בגיל כה צעיר,
כן זה שינה המון... מאז אני יותר רגועה ושלווה ועוד...,
אני בדרגה השנייה את ה"מסטר" אני חושבת שעדיף לי ללמוד שאני קצת אגדל כי בגילי לא הכי רצוי ללמוד "מסטר" מקווה שעניתי על כל השאלות...

ofirush 14

New member
גם לי אמרו שרצוי ללמוד מאסטר

בגיל יותר גבוה...ואני למדתי רייקי בכיתה ג'..=] ויש לי בקשה...שנה הבאה יש לנו מיצב מחורבן ואנחנו צריכים ללמוד 125 מושגים בעל פה...(ותאמינו לי שהם ארוכים..מאוד!) והשנה יש לי עוד כמה ימים מבחן שבו אני צריכה לזכור 40 מהם (את ההכי ארוכים) ואני צריכה שתשלחו לי רייקי ליום המבחן..:) אז אם אתם יכולים...

ofirush 14

New member
ארג!! אני חייבת עזרה!!! דחוףףףף

מחר יום המבחן המחורבן והגדול! נשבעת לכם שברגע זה בא לי להרוג את עצמי ועוד כמה אנשים!!! את כל המורים בבית ספר חוץ מהמורה הנחמד!!! את לימור ליבנת הכלבה הזאת שבגללה אני צריכה לזכור 150 מושגים בעל פה(עלק 125..בכל אחד מהם יש כמה מושגים!!!)...ארגגגגגגגגגגגגג אני מבקשת רייקי ליום המבחן..כלומר..מחר...אז מי שיכול לשלוח לי שישלח זה באמת יהיה מבורך!!! :) אני בקושי זוכרת משהו וזה גם ממש חוסר אחריות לתת לנו את רשימת המושגים פחות משבוע לפני ולצפות מחבורת ילדים בני 13 לזכור כל כך הרבה תאריכים ומושגים בעל פה!!!! זה לא נורמלייי מה הם חושבים שאנחנו?! והם עוד רוצים להוסיף לנו את זה לתעודה!!!!!! אני בינתיים אנסה להירגע ולהמשיך ללמוד...תודה מראש..^^

OFFERAYAך

New member
תעזרי לי בבקשה

אני עופר בן 26 מחפש בחורה צעירה שתעשה לי רייקי ותתן לי חיבוק ותגיד לי שהיא אוהבת אותי.מוכן לשלם כסף.בבקשה תכתבי לי דחוף כואב לי בנפש ואני צריך חיבוק דחוףףףףףף:[email protected]

למעלה