שלום!

שלום! ../images/Emo20.gif

פעם ראשונה שלי בפורום ורציתי לבקש עצה לגבי מצב שבו אני נמצאת כרגע, אז ככה.. אני עובדת במועדון ואני וה"בוס" לא כל כך מסתדרים.. (לא אוהבים אחד את השני) האויורה במקום מבחינת עובדים ומנהלים היא מאוד טובה וחופשית ועם שאר הבוסים אני מסתדרת מצויין, אבל עם זה שאחראי עלי אני ממש לא מוצאת שפה משותפת, בעקבות מצב זה אני מרגישה פעמים רבות מקופחת.. (במשמרות, באיזורי עבודה) והמצב פוגע בי. שאלתי היא האם כדאי לדבר איתו, ואם כן מה לומר..? הוא לא בנאדם שנוח לדבר איתו ואני לא יודעת אם שיחה תפיק תועלת כלשהי.. מצד שני, אם המצב לא יסתדר בקרוב אני אעזוב ואני לא רוצה לעזוב רק בגללו.. תודה

לדעתי שיחה טובה עשויה לעזור.

אבל קודם אספי קצת נתונים משמרות שלך לעומת אחרים, איזורי עבודה וכד'. אמירה עדינה שאת מרגישה מקוופחת, אולי מחוסר תשומת לב לשיבוצך המקפח, צייני לפניו את העדפותיך ואת רצונך להמשיך במקום העבודה תוך שמירה על יחסים טובים,איתו ועם כל יתר העובדים כמובן. ואת תקוותך לתשומת לב ל"ליקויים" שהצגת.

hayapollak

New member
רוצה לשמוע דעה נוספת?

האתגר הגדול יותר בעיני הוא לעבוד עם בוס כזה שלא כל כך מסתדרים... ולהצליח למרות זאת ובגדול. זה די נוח ופשוט לעבוד עם בוס שיש אתו כימיה, לפעמים זה אפילו מאד משעמם ... לא אוהבים אחד את השני? מי אמר שבין בוס לעובדת צריכה להיות אהבה? הערכה כן, כבוד הדדי כן, אבל אהבה?? זה מאד נוח ומפונק לעבוד עם בוס שאוהב אותך... ובכלל העניין הזה של "הבוס לא אוהב אותי" או "אני לא אוהבת את הבוס" - לדעתי זה בראש שלנו... ואם היה מישהוא אחר בוס שלך אולי גם אותו לא היית אוהבת? מאותן סיבות, הוא בוס, הוא מחליט, הוא קובע ואת צריכה לבצע את החלטותיו - זה קשה "לאהוב" מישהוא שכל הזמן מחליט עבורך מה את עושה ומתי ולדעתי גם אין צורך לאהוב אותו. אם בנוסף לכך שהוא בוס הוא גם אדם נעים, לא מתנשא, לא מנצל ולא מסכסך בין העובדים - אז אפשר גם לחבב אותו לא? אם את מרגישה מקופחת ביחס לאחרים יש מקום להעיר את תשומת ליבו לעובדות בנימוס ובצורה עינינית. מעבר לכך מכיוון שטוב לך במקום העבודה בגדול באמת לא כדאי לעזוב בגללו (ובמקום עבודה אחר תעזבי בגלל מישהוא אחר?) אבל כן כדאי לבדוק היכן האחריות שלך לעובדה שאתם "לא מסתדרים". בהצלחה.

את לא צריכה לאהוב את הבוס שלך

והוא לא צריך לאהוב אותך אהבה - חיבה - סימפטיה בין עובדים, זה אחל'ה אבל זה בונוס. מה שכן חייב להיות שם זה הבנה, וכבוד הדדי. ואת זה את יכולה להשיג בשיחה. אבל אני לא יודעת לייעץ לך איזה סוג של שיחה ואיך בדיוק, כי לא כל כך סיפרת מה הסגנון שלך, ושלו, ומהן לדעתך הסיבות שהוא לא אוהב אותך ובלה בבלה בלה.... וזה אמנם לא אמור להיות רלוונטי, אבל בהחלט יכול להיות לצורך קבלת החלטה לסגנון שיחה שאת הולכת לנהל איתו. בגדול שורה תחתונה, את לא אומרת דברים כמו "נראה לי שאתה לא אוהב אותי, או משום מה אנחנו לא מסתדרים" או כל דבר כזה, כי זה להכניס לו לראש דברים שעלולים להביא אפילו לפיטורים שלך (אני לא מסתדר איתה אפילו היא מודה בזה אז אולי אפשר לוותר עליה...) את פשוט ניגשת אליו כשנושא השיחה הם הבקשות שלך, ההרגשות שלך, הכוונות שלך, הדרישות שלך , מהעבודה ולא ממנו כי זה לא אישי ביניכם! (גם אם זה כן )

למעלה