שלום גם לך dandosh ../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif
ברוכה הבאה לפורום שלנו שהוא אומנם פורום תיאטרון בובות אבל מאחר ומעבר להיותי בובנאי אני גם שחקן ואוהב תיאטרון ( כמו רבים מחברי לפורום ) אני יכול לפחות לנסות לעזור לך... דברים שיהיו בול לגילך לא תמיד ניתן למצוא, אם כי לא בילתי אפשרי, אבל ישנם דברים שיתאימו לגילאים שכבר חווית ( ילדות ) או קצת מעל גילך שאת כבר בטח יכולה להבין את אופי התנהגותם. מלבד זאת, אני כמורה או כבמאי הייתי רוצה לראות אצל נבחן\נבחנת את היכולת לגלם תפקידים שגם רחוקים מגילך האמיתי ואו שונים מאוד מדמותך האישית כבן אדם וכמי שאת בחיי היום יום האמיני לי שזה הרבה יותר מעניין לבוחן!!!! מציע לך לקרוא את המחזה: " גן ריקי " שכתב דוד גרוסמן, יש שם תפקידי ילדות עם איפייונים שונים וטקסט שהוא גם קומי וגם דרמתי. כמו כן ממליץ על: " יומן חוף ברייטון " מחזה קומי - דרמתי שכתב ניל סיימון, יש שם 2 תפקידים של בנות הדודה החלשה של הדמות הראשית, הנער יוג'ין ג'רום, ששלושתן גרות איתו ועם הוריו בבית צפוף בברוקלין היהודית בניו יורק בשנת 1939 כשבאירופה מתחילה מלחמת העולם השנייה. אחת מבנות הדודה יכולה להיות אופצייה עבורך. אשמח לעזור ולייעץ גם בהמשך שיהיה בהצלחה
ואל תשכחי לספר איך מתקדם