שלום :( :(

or1013

New member
שלום :( :( ../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני חולת סוכרת מבוגרים, בת 53, מאוזנת ע"י כדורים ודיאטה קשה. בתק' האחרונה התנפחה מאוד רגל שמאל, עם כאבי חזקים מאוד ודקירות. ביצעתי דופלר עורקים וביצעתי אולטרסאונד ורידים והבדיקות בסדר. נאמר לי שאין לי בעיה בכלי הדם, והדם זורם טוב. הוחלט על אולטרסאונד סונר אגן קטן בשאלה של לימפהדנפטיה וחסימה של הניקוז הלימפתי בבטן תחתונה.עדיין לא ביצעתי בדיקה זאת, בקופ"ח נותנים לי תור לעוד חודש, ואני סובלת מכאבים איומים. הייתי מאושפזת בפנימית בבי"ח תל השומר, הוחלט על בדיקה זאת דרך קופ"ח ושוחררתי לביתי. כיום אני עם כאבים איומים , מה לעשות? אני לא מצליחה לתפקד ולישון בלילה. אני מודה לכם על כל יעוץ, וכל עזרה תתקבל בברכה.

tani101

New member
תשובה

פורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו את צריכה לפנות למיון ולסדרת בדיקות מקיפה..

nikonit

New member
תשובה דומה אך שונה, ו../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

שלום לך, ראשית, אני מצטערת לשמוע על מצבך, ועל הסבל הרב שאת חווה. פורום צוותי חירום הינו מקום מפגש לעוסקים בתחום (רוב המשתתים הם אנשי מד"א) - לשתף בניסיון, ללמוד, ולעתים - לפרוק ולשתף בחוויות. משתתפי הפורום אינם רופאים, ואין כאן גורמים מקצועיים שיוכלו לסייע לך. מדבריך עולה שאת נמצאת במהלך בירור מקיף, שאני מקווה כי יעלה תוצאות בקרוב. אני מציעה לך לפנות לרופאך בשאלה האם יש דרך להקל על כאביך עד הבדיקה, ואם ישנה החמרה משמעותית במצב, את כמובן יכולה לפנות לחדר מיון. בתפוז ישנו פורום "סוכרת", שהמשתתפים בו הם חולים במחלה, יתכן שהם יוכלו ליעץ לך מנסיונם. כמו כן ישנם ברשת פורומים מקצועייפ בניהול רופאים פנימאיים ואנדוקרינולוגים, אולי באחד מהם תוכלי לקבל עצה טובה, אם כי קשה לי להאמין שרופא וירטואלי שאינו בודק אותך באופן אישי יוכל לסייע לך יותר מהרופא המטפל בך.
ותרגישי טוב

or1013

New member
תודה רבה לך!אני אעשה כך

תודה מכל הלב,על האכפתיות והדאגה ועל תשובתך המלאה וזמנך אני מאוד מודה לך

למעלה