שלום
אני רק שאלה...

שלום../images/Emo24.gif אני רק שאלה...

הי חברות, מזמן מזמן לא ביקרתי אתכן
הציפורניים שלי במצב קטסטרוף! מחפשת מחזק שמטפל בציפורניים מתפצלות - מישהי מכירה חיה כזו? כבר ניסיתי המון המון סוגים, כרגע אני עם הכפול של נייל-טק, שבאמת מחזק מעט את הציפורן, אבל ברגע שמתארכת טיפה - מתחילות ההתפצלויות. הציפורן מתקלפת כמו בצל
בפורום איפור שמעתי המלצה על המחזק בבקבוק הסגול של אורלי, אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום. מי מכיר ומי יודע?

mgirl

New member
אצלי הוא לא עבד

אבל ידוע שזה אינדיוידואלי. בכל מקרה, את שלי קניתי באפריל וראיתי אותו גם בסופר פארם. זה היה קצת מזמן אבל אולי עדיין יש!

תודה../images/Emo204.gif חיפשתי בכמה סניפים של

הסופרפארם, אבל האמת שאני גרה במקום נידח...
אמרו לי שכדאי לקחת אבץ כתוסף תזונה, לחיזוק הציפורן - מכירה את התיאוריה הזו?

mgirl

New member
כן, אבל לא ניסיתי

בתכל'ס, כמות תוספי התזונה שאני אמרה לקחת כ"כ גדולה שהייתי מתרוששת אם הייתי לוקחת הכל
שמעתי גם שאפשר לטבול את הציפורניים בשמן זית וזה עוזר אבל גם את זה לא ניסיתי. בעיקרון הנייל טק עוזר לי. הציפורניים אכן קצת מתקלפות אבל אני מאמינה שזו הציפורן שלי וכך היא תשאר

סקרמנטה

New member
תערכי בדיקת דם ואז תדעי איזה תוספות צריך :)

אצלי הציפורניים התאוששו אחרי שנטלתי תוסף ברזל, כי ערכי הברזל היו מאוד נמוכים. אבל בעקרון אסור לקחת תוספי מזון סתם. ברזל בטח שלא. אבץ אני לא יודעת. עוד עצה: שתִי מיץ לימון (אמיתי וטרי). הויטמין C שבו עוזר מאוד לספיגת הברזל. את הקליפה אל תזרקי, תכניסי את הציפורניים לתוכה ושפשפי. השאריות שבה תורמות מעט לחיזוקן.

lilo4

New member
יש לי עוד רעיון

אני מאוד מזדהה, אגב
הציפורניים שלי שבירות, ושימוש קבוע בלק גם גורם לשכבות העליונות של הציפורן להתקלף. מחזק ציפורניים לא פתר לי את הבעיה הזו בשום צורה. מצאתי בסופר/ניו פארם מוצר של שיק [האמת? אני לא בטוחה אם הם שייכים ללקים הרגילים של שיק או שזו חברה אחרת]. בכלאופן, מדובר במין מוצר שומני כזה שאמור לטפח את הציפורן. את מורחת אותו על ציפורן נקייה לגמרי, בלי לק ובלי כלום, נותנת לו קצת להיספג והוא מזין את הציפורניים. הוא גם קצת מרכך את העור ככה שאפשר אחרי זה להתעסק עם הקיוטיקל. זה הדבר היחידי שפתר לי את הבעיה של ההתקלפויות של הציפורניים, ובגלל שאני משתמשת באציטון ולא במסיר לק, אני מורחת אותו אחרי ההסרה של הלק כדי שיחזיר לציפורניים קצת לחות. אני יודעת, אני נשמעת כמו פרסומת מהלכת למוצר הזה
אבל הוא באמת אחלה. עלה לי בסביבות ה-40 ש"ח אם אני לא טועה. צירפתי תמונה כדי שתדעי מה לחפש. החיסרון היחידי שאין אותו בכל הפארמים
אני נתקלתי בו במקרה

תודה! אני אחפש אותו. אפשר עוד שאלות?

אני מבינה שמניחים אותו על ציפורניים נקיות. ואח"כ מה? צריך לישון עם זה, כדי שיספג? או שאפשר, נגיד, לעסות אותו לתוך הציפורן, לנגב ואז למרוח לק? באמת לא ראיתי אותו בשום מקום, אבל כן ראיתי פרסומות שלו, על הלקים של שיק.

lilo4

New member
נפתרה התעלומה! ../images/Emo13.gif

אז כנראה שזה כן שייך לשיק
יש להם עוד כמה מוצרים של טיפוח, נתקלתי אתמול בניו פארם גם בבייס-קואוט של שיק וגם במחזק. זה היה מבדר
לגבי הסרום לטיפוח- בהתחלה הציפורניים שלי היו במצב קטסטרופה, ופשוט שמרתי אותן ממש קצרות, בלי לק ובלי כלום. הייתי מורחת את הסרום של שיק והולכת לישון איתו כדי שיספג לי, ובבוקר מורחת מחזק ומורידה אותו אחרי יום-יומיים וככה שוב את כל התהליך כמה פעמים. כרגע הציפורניים שלי במצב סבבה, אז כדי לשמור על זה מדי פעם כשאני מסירה את הלק אני מורחת את הסרום של שיק, נותנת לו משהו כמו 10-15 דק' [אין לי סבלנות ליותר מזה]. ואז לפני שאני שוטפת אני פשוט מעסה אותו קצת לתוך הציפורן ושוטפת טוב עם מים וסבון וזה עובד לי. זה לא משהו מיידי, ככה או ככה זה צריך לפחות 10 דק' כדי שחלק יספג [לא הכל נספג]. אם יש לך כוח בתור התחלה ללכת לישון עם זה, זה אחלה. אצלי בד"כ אני הולכת לישון עם לק, או שאני פשוט שוכחת

foggy night

New member
נתקלתי בו כבר בפארמים

תמיד סיקרן אותי אם ועד כמה זה עובד ובמה הוא שונה מכל שאר הסרומים / שמנים / קרמים לציפורניים. אם את אומרת שהוא טוב ייתכן שאני אנסה אותו.

lilo4

New member
בשבילי הוא עובד

אין לי כ"כ בסיס להשוואה [טוב, יש לי שמן פרוטאין של וואו שלא עשה שומדבר טוב לציפורניים, חוץ מקצת ריח טוב]... קניתי אותו בגלל שהלק גורם לשכבות של הציפורן להתקלף וזה פתר לי את הבעיה מעולה. אני לא יודעת אם הוא עושה גם דברים אחרים, לא הייתי מקנה לו סגולות של חיזוק למשל
בקיצור, תלוי מה את מחפשת

RUTHIE1

New member
תגידי לי אם את לא מוצאת...ראיתי אותו אצלנו

בס"פ בכרמיאל. אם את רוצה אני יכולה לקנות ולשלוח לך (תמורת סכום סמלי
)

איזו נשששששששמה!../images/Emo24.gif

קודם אני אעשה חיפוש אצלנו במדבר... אח"כ נתמקח על המחיר {אייקון של פרסי}

RUTHIE1

New member
:- D מקווה שהבנת שצחקתי מצחיקה אחת

ובאמת שאין לי בעיה לקנות לך אם את רוצה... (אגב גם המסיר איפור שחיפשת בזמנו ראיתי נדמה לי...אם את רוצה תגידי ואבדוק שוב
)

למעלה