חגית אמא של אלה
New member
שלום ../images/Emo24.gif לכולן !!
יש פה אוירה נעימה... אז אני מנסה !. נמצאת בשנים האחרונות בהמון שינויים, ומחכה בקרוב לעוד שינוי גדול מבחינתי- מעבר דירה!. מחפשת כבר המון זמן את "המקום" האחד שאקרא לו בית... אני אמא רווקה עם ילדונת בת רבע לארבע... בערך מחודש שביעי גרה ביחידה נפרדת בחצר הוריי לסידור לא מהמם שהייתי בטוחה שיהיה זמני וקצרצר... ומאז ילדתי והבנתי שאני רוצה לגדל את בתי כמה שיותר זמן ולכן כלכלית אהיה חייבת להישאר שם... וכשהיתה היורשת בת שנתיים וחצי והתחילה גן, החלטתי שזה יהיה הגן הכי טוב שאפשר בשבילה... והוא יקר-יקר !! אז אנחנו עדיין פה ואני עובדת כדי לממן את הגן...
לא תמיד קל להתמודד עם הכל לבד. אבל בסוף היום, כשאני והקטנה שלי מתכרבלות יחד והיא אומרת משהו כמו "את ממש האמא שחלמתי עליה!" וכאלה, אז הלב שלי פשוט נשפך לריצפה... ולהתעורר בבוקר עם הנסיכה שלי... תפנית מוחלטת של 180 מעלות קרתה לי !! בכל אופן, בשנה האחרונה אני מתבשלת היטב עם רעיון מעבר... רוצה לפתוח פרק חדש לשתינו במקום חדש ורחוק ... אז אני בודקת עכשיו אפשרויות בערבה! משהו שם עושה לשתינו את זה !. ובלי קשר- קראתי את שירשור ניקוי הבית ורציתי לתרום את התרגומים ל fly lady וגם להזמין את המתענינות בחיים פשוטים וזורמים יותר אל ביתי הוירטואלי, "באופן טבעי". תרגומי פליי ליידי
יש פה אוירה נעימה... אז אני מנסה !. נמצאת בשנים האחרונות בהמון שינויים, ומחכה בקרוב לעוד שינוי גדול מבחינתי- מעבר דירה!. מחפשת כבר המון זמן את "המקום" האחד שאקרא לו בית... אני אמא רווקה עם ילדונת בת רבע לארבע... בערך מחודש שביעי גרה ביחידה נפרדת בחצר הוריי לסידור לא מהמם שהייתי בטוחה שיהיה זמני וקצרצר... ומאז ילדתי והבנתי שאני רוצה לגדל את בתי כמה שיותר זמן ולכן כלכלית אהיה חייבת להישאר שם... וכשהיתה היורשת בת שנתיים וחצי והתחילה גן, החלטתי שזה יהיה הגן הכי טוב שאפשר בשבילה... והוא יקר-יקר !! אז אנחנו עדיין פה ואני עובדת כדי לממן את הגן...