שלום!

שלום!../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

קוראים לי עמית ואני ממששש אוהבת את מונקע... (קיצור שלמדתי מחברה שלי ^-^) לא ידעתי שיש להם פורום...!! אז עכשיו אני יודעת! אין לי את הדיסקים כי אני לא קונה דיסקים =\ (הורים לא קונים לי ואין לי כסף..) אבל אני יודעת שירים שלהם...! מקווה להשתלב ^-^ אה ד"א!! אני בלהקה של שירה, והמנהל המוזיקלי שלנו הוא זה שלימד את פיטר לשיר!!!!!!!!!!! והם עדיין בקשר והוא מביא את פיטר ואני הולכת לפגוש את פיטררר!!!!

l a d y b i r d

New member
שלום שלום לך!../images/Emo24.gif

מקווה שתשתלבי מהר ותהני עם הפגישה שלך עם פיטר!!! ברוכה הבאה בכל מקרה

אמא!../images/Emo105.gif

עד עכשיו לא כל כך התעניינתי בלהקה עצמה.. רק בשירים שלה. אבל לפני כמה זמן שקצת התחלתי להתעניין לא מצאתי המון חומר ונכנסתי רק לאתר הרשמי שלהם. ועד עכשיו, חשבתי שפיטר זה יהלי ויהלי זה פיטר! אז כזה לפני כמה ימים אני רואה מופע של יהלי ועוד מישו ב-24 ואני חושבת לעצמי, "אבל זה פיטר!" עכשיוש אני רואה תמונות בפורום אני מבינה מה קורה

l a d y b i r d

New member
חחחח....

גם אני חשבתי ככה לפני שהכרתי את השמות(סתומה שכמותי- נא לקרוא חתימה)

הארי פוטר חברתי ../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

אבל נורא קצת... אם יוצא לי.. הפורום הזה מתעדכן יותר מדי

הארי פוטר רול(יה)ז!!!!!!!!! ../images/Emo110.gif

מה יו אני כל יום קוראת כמה שיש לי זמן! אני מכורה קשות!! מעריצההה... הארי תעשה לי כשףףף גרר חח סתאם, אבל איזה מעצבןןן היום חברה שלי באה לספר לי שאחותי כזה אמרה לה: "מה כבר הגעת לקטע ש_____ מת?" ואמרה ת'שם שלו... רציתי לקרוא לבד שהוא מת
והיא סיפרה לי

את לא יודעת מה קרה לייי../images/Emo105.gif

קראתי את החמישי בקנדה שהייתי במחנה קיץ, וזה באנגלית היה אז קראתי די לאט.. (קשה! אנגלית בריטית!) אז כל מי שהיה במחנה בערך כבר סיים אותו אחרי יומיים
אז ילדה מהקבוצה שלי (שאני מתעבת ד"א) צעקה כזה "doesn't _____ die????" אני לבשתי שחור ובכיתי!!!!!!!!! הדמותה אהובה עליי!!!!!!!

אני קראתי... ../images/Emo168.gif

את לשת הראשונים... ואז ברביעי הוא שיעמם אותי כבר באמצע...

l a d y b i r d

New member
על מה אתם מדברים?!

אני , עוד לפני שהשגתי את הספר החמישי חברה שלי גילתה לי חצי מהספר (המעצבנת הזאת) אבל היו פרטים שהיא שחכה אז בכל זאת נהנתי !

איזה מבאס זה לגלות ככה... ../images/Emo110.gif

דבר כזה קשה, אני אומרת צריך לדעת בהדרגה ולשמוע מהמקור הנכון (הספר), ולא מאיזו מפגרת שצועקת את שמו ז"ל. (כן גם הדמות האהובה עלי
)

l a d y b i r d

New member
חחח....נכון

אתם לא חושבים שלקחתם את הספר קצת יותר מידי ברצינות? דמות אהובה (גם שלי) אבל ככה לבכות?! ומשתתפת בצערך ובצערם של עוד אלפים שקראו את הספר

אובלינה

New member
יאפ.. |בוכה|../images/Emo16.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

אבל זה ספויילר ידוע, שבע ימים הדבילים פרסמו בעיתון אייך שהספר ייצא שמשה (שמו הבדוי) מת.. איזה מניאקים, הרסו לי את כל הקריאה
אני וחברה שלי עובדות עכשיו על אתר זכרון שלו.. לא ידעתי שאתם קוראים בכלל..
ומצטערת על חוסר הפעילות שלי בזמן האחרון..

אובלינה

New member
אופסי, התלבלבתי.. ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

התכוונתי ל
, ]פשוט אצלי במסנג'ר קראתי לו |בוכה| כי זה יותר קל..

ג ו א ט ה

New member
אני קראתי את..

כולם בקצב ממש מהיר וזה קצת הרס ת'כיף.. כאילו הראשון ב-3 שעות וגם השני בערך והחמישי יום ורבע ככה... חח... זה ממש יפה! והייתי ממש עצובה ש___ מת... אוף כזה מעצבן... אני עוד קיווית שהוא יחזור לתחיה בהמשך הסיפור.. בעע זה לא קרה.. אולי בשישי... שיצא עוד איזה 3000 שנה

l a d y b i r d

New member
הוא לא יקום לתחיה....

אני לא רוצה להרוס לאף אחד (מי שלא סיים את הספר עדיין) אבל לפי מה שאומרים בסוף הוא כבר לא יכול לקום לתחיה.....

6gaia9

New member
רוב הסיכוים ...

שהוא כן , בספר השישי ... לפחות לפי מה שאח חורג של אח של שכן של אחות של חברה של חברה שלי אמר ... מקור מאוד לא אמין אבל עדיין ... דרך אגב למורה שלי לאנגלית יש תאוריה מאוד עמוקה על זה שהארי פוטר זה סוטה ....

l a d y b i r d

New member
מקור מאוד לא אמין

והוא לא יחזור ואם הוא יחזור זה יהיה ממש מפתיע, הרוח הזאת אמרה שהוא כבר לא יכול לחזור בתור רוח רפאים (סליחה למי שהרסתי את ההנאה)

ג ו א ט ה

New member
את מתכוונת לניק?.. חחח אהבתי אותו

בסרט.. הוא כזה חביב!.. למה הארי סוטה?... סתם צ'ו זונה.. זה לא אומר על הארי פוט כלום... (בכוונה בלי ר'..)

צ'ו בכיינית!../images/Emo105.gif

אני לא יגיד הרבה למי שלא קרא את החמישי ומתכנן, אבל צ'ו בכיינית!!!! שונאת תכלבה הזו -_-

למעלה