שלום../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
אוקיי, קודם כל אני אספר על עצמי
אני דובשי (שמי חסוי בפורום מטעמים ביטחוניים
, אין לי בעיה להגיד את השם בצ´ט...) אני באה מפורום "דיאטות והשמנה" ואני... בת... 15 כן, כן
אז קודם כל... אתם מקבלים לפורום גם "קטינים"? מקווה שכן...
בכל מקרה, הסיפור שלי בקצרה... בילדותי הייתי שמנמנה... בגיל 10 וחצי הייתי חולה וירדתי במשקל. נשארתי באותו משקל במשך שנתיים, וגם גבהתי באותו זמן ונהייתי ממש רזה.
לא עם דיאטה לא עם כלום. להפך, הייתי אוכלת ה-מ-ו-ן.
כיתה ז´ השמנתי, כיתה ח´ "התרגזתי" על ההשמנה, הגעתי לאנורקסיה... לאחר חצי שנה של ירידה במשקל (ירידה דרסטית
) "התאפסתי" הלכתי לדיאטנית והתחלתי להשמין. אכלתי המוןןןןןןןןןן, העליה היתה איטית. ולקראת סוף העליה תהחלתי לאכול כמו בהמה כדי לסיים עם זה... ממש הייתי עושה בולמוסים.
סיימתי את העליה לפני חודשיים וחצי... ואני לא מצליחה להפסיק את הבולמוסים
כל יום אני מחליטה "ממחר-מתחילים את הדיאטה מחדש!" וכמובן שהמחר הזה עובר, ועובר, ועובר, וככה עליתי 10 קילו ממשקל היעד
למשקל היעד, אני כבר לא חושבת שאני אגיע, אבל 5 קילו אני נחושה בדעתי לרדת. אפילו ההורים שלי (!!!) שבחיים שלי לא העירו על איך שאני נראית, התחילו להעיר ולהגיד שאני חייבת לרדת במשקל. אמ....זו סתם הייתי מין היכרות שכזאת...
עכשיו, אני מקווה לקבל תמיכה, עצות, וכל מה שאפשר כשי שאני אצליח לרדת...
דובשי נ.ב שכחתי להגיד שאני אצל דיאטנית. אך מאז ההשמנה שלי אני מתביישת להגיע אליה. ואני כועסת
שהתזונה שלי נהייתה גרועה בגללה. היא (!!!!!!!!!!!!!!!!) הרגילה אותי לאכול כ ל - ה י ו ם ! ממתקים שוקולדים וכל הדברים המשמינים
כן... זוהי התזונה שלי...
אוקיי, קודם כל אני אספר על עצמי