שלום!

נופ18

New member
שלום! ../images/Emo24.gif

ואוו איזה פורום נחמד. אני נופר. בת 17. כשהייתי בסביבות הגיל 15 +- גיליתי שיש לי את היכולת לתקשר. זה נורא מעניין אותי אבל זה גם דיי מפחיד אותי. מאז שאני זוכרת את עצמי התעניינתי בכל מה שקשור ב"נסתר" אני גם אוהבת לראות תוכניות על דברים כגון רוחות, ובכלליות כל מה שקשור לעל טבעי נורא מסקרן אותי. מאז שהייתי בת 9-10 ידעתי שיש אצלי משהו מיוחד אבל לא ידעתי מה זה זה הלך והתגבר עם השנים, בחלומות, בתחושות ברגשות, עד שגיליתי את אחד הפורומים פה ובכך גם גיליתי על היכולות לתקשר. יש לי שאלה קטנה, לאחרונה שמעתי על ילדי ואנשי אינדיגו וקריסטל לפי מה שהבנתי אם אני לא טועה, כל מי שיש לו יכולת רוחנית שייך או לזה או לזה ואם זה נכון, אז הייתי מעוניינת לדעת לאן אני שייכת כי קראתי על האינדיגו וחצי מהדברים הזדהתי איתם, וקראתי על קריסטל והיו קצת יותר דברים שהזדהתי איתם, אבל משום מה לפי מה שהבנתי ילדי קריסטל מתחילים לדבר רק בגיל 3-4 ואני התחלתי לדבר בגיל יותר צעיר מ3-4, ושהקריסטל מאובחנים לרוב כאוטיסטים למרות שהאבחון אינו נכון אבל עדיין אני לא מאובחנת כאוטיסטית. מישהו יכול בבקשה להבהיר לי כמה מהדברים פה ואם תוכלו לענות על השאלה שלי אני אשמח. תודה רבה ושבת שלום

angelitush1

New member
שלום נופר...../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה לביתנו החם..
אני רואה שאת מבולבלת ומלאת שאלות.. בואי נעשה פה סדר.. אני מניחה שקראת את הדברים עליהם את כותבת.. ובכן כלל ראשון,תמיד כשאת נתקלת במידע חדש.. התחברי אליו מהבטן.. עושה לך טוב, מרגיש לך נכון, מתחברת...אז יופי! לא כל דבר שנכתב הוא תורה מסיני..!! ובנוסף..כאשר את צריכה להחליט אם את אינדיגו או קריסטל.. לא תמיד כל המאפיינים שהוזכרו קיימים באדם אחד. זה כמו שלא כל מי שנולד במזל אריה..יהיו לו את כל המאפיינים שמצויינים למזל אריה. ועיצה אחרונה...חמודה..אל תנסי להגדיר את עצמך.. תנהיי את..מי שאת..תהני מהחיים ותזרמי.. אל תקבעי את עצמך מעכשיו בהגדרות. בהצלחה ושבת שלום..

נופ18

New member
הבנתי והפנמתי.

זה פשוט סיקרן אותי לדעת לאן אני שייכת חחח... אבל כמו שאמרת להנות מהחיים ולזרום :) תודה רבה לך.

נופר היקרה../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif

שמחה לראותך כאן ב
ינו החם
מסכימה מאוד עם דברי מלאכיתוש... את שייכת לעולם קסום ומיוחד שלפעמים לא קל בו ולפעמים לא נחמד. אבל את ניחנת בכישורים וכישרונות מיוחדים מלידה ואת בדרכך המיוחדת תנתבי את עצמך אל התבונה אל ההצלחה. אין צורך להיכלל תחת כותרת זו או אחרת מה שהיום "אין" מחר יהיה כבר ישן נושן... היי את הקשיבי ללב שתפי גם את הבטן תהיי נאמנה לאמת שלך
שבוע טוב

נופ18

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מילותייך נעמו לי עד מאוד. המשך לילה טוב :)

שילי16

New member
היי נופרי

קוראים לי שי-לי ואני עוד מעט בת 17 אז אולי אני לא רוחנית כמוך אבל אני מאוד מתחברת לעולם הזה ואני מבינה את כל הקושי שלך את השאלות שלך ואת הקושי להבין את העולם המוזר הזה אשמח לדבר איתך שי-לי

למעלה