שלום! מה המצף אנשים???!! אני חדשה פה...
A Adrienne New member 4/5/03 #2 היייייייייייייייייי ברוכה הבאה הכל טוב מה איתך? אני איתמר, נעים להכיר מקווה שתהני
C ChocolatChip New member 4/5/03 #7 הייי.. חח כן לאה אני יודעת... את באי סי קיו שלי.. אמרתי לך שאני ארשם מתשיהו.. אז הנה נרשמתי!
C crazy4tc New member 4/5/03 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה זאת את? לא אמרת לי שאת מצטרפת אז שכחתי... וכל הזמן הזה חשבתי מאיפה השם שלך מוכר לי... בכל מקרה- ברוכה הבאה!!! אני שמחה שהצטרפת סוף סוף!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה זאת את? לא אמרת לי שאת מצטרפת אז שכחתי... וכל הזמן הזה חשבתי מאיפה השם שלך מוכר לי... בכל מקרה- ברוכה הבאה!!! אני שמחה שהצטרפת סוף סוף!!!
פ פשוט מפורסמת New member 4/5/03 #6 ברוכה הבאהההההה!!!!!! ברוכה הבאה ברוכה הבאה ברוכה הבאה!!!! לי קוראים אוראל....!
C ChocolatChip New member 4/5/03 #15 הייי הכל טוב מה איתך?. אגב ראיתי שאת אוהבת את שר הטבעות.. me too me too !!!
A adi u New member 5/5/03 #20 שר הטבעות?!..אז...גם אני ! גם אני! שלום לך... אני עדי... ברוכה הבאה... וכמו שאת רואה לפי החתימה שלי גם אני חולת שר הטבעות...
שר הטבעות?!..אז...גם אני ! גם אני! שלום לך... אני עדי... ברוכה הבאה... וכמו שאת רואה לפי החתימה שלי גם אני חולת שר הטבעות...
C Charmed 4ever. New member 4/5/03 #12 ברוכה הבאה ../images/Emo54.gif|מיוחדת| אני ניצן\ניצי\ניץ\ניצ\ניצני\ניצנוץ\נצנצים\ כל דבר אחר מאותו שורש חוץ מניצה. ואני מיוחדת.
ברוכה הבאה ../images/Emo54.gif|מיוחדת| אני ניצן\ניצי\ניץ\ניצ\ניצני\ניצנוץ\נצנצים\ כל דבר אחר מאותו שורש חוץ מניצה. ואני מיוחדת.
A aYaLoLy New member 4/5/03 #17 WeLcOmE../images/Emo24.gif hello! אני יולי (בעיקרון אילה אבל.. לא!!! לקרוא לי כך ) בת 14 וחצי וואי אנשים נראה לי שזה שאנחנו במומלצים הביא לנו הרבה חדשים
WeLcOmE../images/Emo24.gif hello! אני יולי (בעיקרון אילה אבל.. לא!!! לקרוא לי כך ) בת 14 וחצי וואי אנשים נראה לי שזה שאנחנו במומלצים הביא לנו הרבה חדשים
A aYaLoLy New member 4/5/03 #18 אמממ... ../images/Emo166.gif../images/Emo85.gif אין לך במקרה בת דודה שקוראים לה דניאל... נכון?!