שלום

• פותח הנושא che55
  • פורסם בתאריך

che55

New member
שלום../images/Emo24.gif

ערב טוב
, שמחתי לגלות בעת שוטטותי בפורומים של תפוז את הקהילה הנפלאה הזו. קראתי מספר שרשורים שלכם ומאוד השכלתי. אני סטודנטית ללימודי קוסמטיקה, אחת ההשתלמויות שעברנו במסגרת הלימודים הייתה בנושא שמנים אתריים (מרצה מטעם דותן יוגב-"שיפון"), כמה שיעורים תיאורטיים שקשורים לטיפולים קוסמטיים. כמובן שעם האוכל נפתח התאבון, והתחלתי להתעניין בנושא וללמוד זאת בצורה מעמיקה יותר. מספר שאלות לי אליכם: ======================== 1.) מה הייתם ממליצים למרוח על עור בכפות הידיים מאוד מאוד יבש וסדוק עד לכדי חתכים (עור של גבר). 2.) לסבוראיה - יש המלצה לאמולסיית שמנים אתריים(ושמן נשא או ג'ל)? 3. האם ניתן לטפטף כמה טיפות של שמן אתרי - "שמן עץ התה" - ישירות על העור, באזור הפנים לדוגמא? ללא התערבות שמן נשא? תודה רבה, ואשמח להשתתף בפורום ולהעשיר את הידע שלי כמה שיותר....

0 אור 0

New member
שלום לסטודנטית וברוכה הבאה

1 - שמן חוחובה, או שמן שקדים עם כמה טיפות לבנדר. 2. תחפשי בפורום - כמעט בטוחה שראיתי שרשור על זה 3 בדרך כלל שמן עץ התה אפשר למרוח ישר על העור, אבל בפנים צריך קצת להזהר - לא להתקרב לעיניים ולא בתוף האף. הייתי נעזרת במקלון אזניים כדי לדייק ולשים את השמן בדיוק במקום הנגע שאת רוצה לטפל בו.

שלי133

New member
רשמי לך מתכון :

לכפות ידיים סדוקות ויבשות: 15 cc שמן דקל 20 cc חמאת שיאה 15 cc שמן נבט חיטה 50 גרם שעוות דבורים בסיר כפול שמים את שעוות הדבורים, עד שנמס לחלוטין בטמפרטורה נמוכה ובעדינות מוסיפים את חמאת השיאה, שמן דקל.... עד שהכל נמס הייטב מוסיפים: 45 טיפות לימון 15 טיפות פטשולי או קמומיל כחול 15 טיפות לבנדר מעבירים לצנצנת זכוכית שימוש במשך כל שעות היום - עד לשיקום מלא של העור. בהצלחה שלי

0 אור 0

New member
שלום לסטודנטית וברוכה הבאה

1 - שמן חוחובה, או שמן שקדים עם כמה טיפות לבנדר. 2. תחפשי בפורום - כמעט בטוחה שראיתי שרשור על זה 3 בדרך כלל שמן עץ התה אפשר למרוח ישר על העור, אבל בפנים צריך קצת להזהר - לא להתקרב לעיניים ולא בתוף האף. הייתי נעזרת במקלון אזניים כדי לדייק ולשים את השמן בדיוק במקום הנגע שאת רוצה לטפל בו.

shloמי

New member
../images/Emo39.gif סבוריאה ועוד...

שלחתי לך מסר בנושא בברכת אור ואהבה שלומי

shloמי

New member
סבוריאה - דלקת עור חלבית

סבוריאה קשורה לאלרגיות למזון רוב האנשים שסובלים מסבוריאה הם אנשים בעלי סוג דם O מוצרי חלב מסוגים שונים, כולל סמוי ( בתוך עוגות וכדומה ) גורמים לסבוריאה ולפסורייאזיס... מצרף קישור בנושא בברכת אור ואהבה שלומי

לידיים ענוגות ולא סתם ענוגות

בעיראק לא היה קרם ידיים ובכל זאת לעיראקיות היו ידיים ענוגות. ואייייייייך?????? אז ככה יש לבשל כמה ראשי לפת ובמי הבישול לשטוף את הידיים מספר פעמים ביום . מתאים גם לרגליים יבשות . תנסי כמה פעמים ותרגישי בהבדל.

che55

New member
אז קודם כל תודה לכולם../images/Emo24.gif

תודה גם למסרים ולתגובות הנפלאות, קניתי את שמן החוחובה ואני אנסה לשלה אותו עם כמה הצעות שלכם. ולעצה העיראקית, חמותי עיראקית - והיא מזמן סיפרה לי על התעלול הזה....רק שלא לקחתי את הצעתה ברצינות
אולי עכשיו ננסה זאת.....

che55

New member
../images/Emo91.gif

משהו קטן שקיבלתי כטיפ מהמרצה שהעביר לנו את השיעורים, ל - דלקת חניכיים : שמן זית+טיפת שמן גוניפר+שמן עץ התה+ציפורן = לצחצח שיניים פעמיים ביום. לי זה עזר פלאים לדלקת הקבועה שלי שלא מרפה ממני שנים.
ושאלה
: ============== שמן היסמין - מה תכונותיו? למה הוא טוב/יעיל?

che55

New member
OK, אני אשאל שוב....מה הן התכונות ש

של שמן היסמין? למה הוא יעיל? תודה מראש

shloמי

New member
../images/Emo39.gif שמן יסמין - תכונות

שמן יסמין יעיל ל: הקלת צירי לידה, לזירוז לידה, מרגיע, נגד דיכאון, נגד שיעול, מעורר מינית, טיפוח העור, צרידות, אין אונות, משכך כאבי שרירים, לבעיות עור שונות ומרגיע .
לשימוש חיצוי בלבד למהול בשמן בסיס לפני השימוש להמנע בשימוש במקרה של אלרגיות שונות בעור . בברכת אור ואהבה שלומי

למעלה