שלום סתם, נו, חדשה.
ד דיתוּש New member 18/4/05 #2 ואגב-רעיון. להרבה פורומים יש את זה, אז מה דעתכם על פינה לתרגומי שירים? אם תסכימו אני מבטיחה לתרגם חמישה .
ואגב-רעיון. להרבה פורומים יש את זה, אז מה דעתכם על פינה לתרגומי שירים? אם תסכימו אני מבטיחה לתרגם חמישה .
B B a m B a m New member 18/4/05 #7 דיברנו על זה ואם אני לא טועה.... ומאד יכול להיות שאני טועה אי אפשר להעלות שירים לפורום בגלל כזויות יוצרים - גם מילים ונראה לי גם תירגומים....
דיברנו על זה ואם אני לא טועה.... ומאד יכול להיות שאני טועה אי אפשר להעלות שירים לפורום בגלל כזויות יוצרים - גם מילים ונראה לי גם תירגומים....
B B a m B a m New member 18/4/05 #6 היי דיתוש, לונג טיי נו סין...../images/Emo140.gif זאת גבי, הייתי פעם בפורום הביטלס, זוכרת אותי? ברוכה הבאה והשתלבות מהירה!
היי דיתוש, לונג טיי נו סין...../images/Emo140.gif זאת גבי, הייתי פעם בפורום הביטלס, זוכרת אותי? ברוכה הבאה והשתלבות מהירה!
R Red Sunset New member 21/4/05 #9 ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifברוכית הבאית..! ../images/Emo9.gif [תגידו, רק לי האלה מהפרסומת לספרייט נראים מעוררי רחמים..? אני כתבתי להם ללכת, והם משכו בכתפיים ונשארו שם. בחיי שהם מעצבנים אותי. והם מזכירים סימס בטיפשות שלהם.. ]
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifברוכית הבאית..! ../images/Emo9.gif [תגידו, רק לי האלה מהפרסומת לספרייט נראים מעוררי רחמים..? אני כתבתי להם ללכת, והם משכו בכתפיים ונשארו שם. בחיי שהם מעצבנים אותי. והם מזכירים סימס בטיפשות שלהם.. ]