שלום

שלום../images/Emo29.gif

קורה לי הרבה שאני מבקשת מה' דברים, וקורה הרבה שאני מודה לו על דברים, גם אם לא ביקשתי ממנו לפני כן. הרבה פעמים אני מבקשת סימנים, לדוגמה - אם הולך להיות לי יום טוב מחר, עשה שאמא תעיר אותי ב7. וזה תמיד קורה
תמיד אני מקבלת סימן שכזה.. האם זה מוכיח את הקשר שלי עם האל, או שזה רק צירוף מקרים
יצא לי לחשוב על זה בזמן האחרון... ואפילו למדתי כבר חלק מה"סימנים"... שלכם, באהבה
אור[צ'ית]

ש ו נ י

New member
איזה כיף לך, יש לך שפת סימנים אישית

עם הקדוש ברוך הוא. חחח יפה לך
א. זה לא מקרה ב. זה מעיד על הקשר שלך עם ה' ג. סבבה לך שיצרת לך שפה משלך אתו. בעצם - למה לא? כל אחד מאתנו הוא נשמה ייחודית ומיוחדת, כל אחד/ת מאתנו מדבר "שפה" אחרת בעצם, שפה שאולי רק ה' באמת באמת באמת מבין, אז עשית קודים אתו. נחמד מאוד! נגיד... אפשר לעשות סימן שאם יירד מחר גשם, ה' יעיר אותך בשמונה?
לדוגמא כן? חחחח

../images/Emo9.gif

הדם יפסיק לזרום - מתוך שיר. וכמו שהסברתי, בהודעה למטה זה שאומרים לי הרבה שאני מדמיינת דברים, ואולי זהו גם משחקי דימיון שלי עם עצמי. למרות שאני בטוחה שזה נכון, ואלו באמת סימנים

גריני

New member
הוכחות?

ההוכחה היחידה לך את זקוקה היא ההרגשה שלך. אני חושבת שהקשר שלנו עם אלוהים הוא כ"כ אישי - שאין מישהו בעולם שיכול להגיד לך, בצורה מוחלטת, אם זה "סימנים" או לא! רק את יודעת. ואם את מרגישה שאלו הם סימנים - אשריך ונהדר לך, ועצתי לך: למדי לבטוח בעצמך.

אז זהו, שאני נוטה לחשוב

לעיתים קרובות, שאני סתם מדמיינת דברים. כי ככה החברים שלי אומרים, שאני מדמיינת הרבה... וזה הפחד שלי, שהכל זה משחקי מחשבה אצלי בראש
.. למרות שאני מרגישה שיש קשר
זה וודאי אומר משהו, לא

The Warrior

New member
אם תרצו אין זו אגדה../images/Emo104.gif

מדמינת ? ומה זה דמיון? *מי החליט עלינו מה זה אמיתי ומה זה לא? עזבי! מה שאמת בשבילך זו האמת. אולי רוסית זו שפה דמיונית (חיחחיח) כי אני לא דובר רוסית? עשי חיים

למעלה