שלום....
אני חדשה פה....

שלום.... ../images/Emo3.gif אני חדשה פה....

שומעת את שמוליק מאז שהחלה התכנית ברדיו.. כן כן התמכרתי ורואה את התכנית בTV גם כן.. בקיצור.. שמוליק אתה עשר!! :) אז אני טל.. בת 17 מראשון לציון.. נעים להכיר.. (:)

מאוהבת16

New member
שלום... אני מרשה לעצמי להצטרף...../images/Emo13.gif

אני שומעת את שמוליק בערך ממתי שהתוכנית שלו עלתה לרדיו... ואני גם רואה ת'תוכנית בטלויזיה... אני לירז, ביום שלישי אני בת 17..
מראשון... זהו לבנתיים... ושתי הטליות... אני מכירה אתכן..
לירז

בנאשי

New member
גם אני מצטרפת!! ../images/Emo9.gif

אני שומעת את התכנית ברדיו בערך כבר מכיתה ח' או ז' בערך!! וזו תכנית ע=נ=ק=י=ת!!!! למרות שבזמן האחרון אני פחות מאזינה כי אני לא מצליחה לקלוט אותה בחדר...אבל לא נורא.. והתכנית בטלוויזה...בכלל אני התמכרתי!! אז..זהו בערך...ו..וואי באמת כל הפורום של אביב פה...חחח
נתראה בצוותא.. ליאור

היי ילדה.. אני מבינה כל הפורום הגיע

לפה... (:) חיחיחי בכייף.. אחלה פורום זה.. שמוליק אתה 10!! :) חיחיחיחי אני מצחיקה את עצמי.. אוהבת... :)

בהביבו

New member
../images/Emo13.gif

בטח.. 168907151 ובאותה הזדמנות, פתחתי לוח חדש, "ICQ ומסנגר" - אתם יכולים להוסיף בו את המספרים או/ו הכתובות שלכם, שחבריי הקהילה יוכלו לשמור על קשר

גם אני מצטרפת!!

לא שמעתי את התוכנית שהיתה ברדיו..... אל תהרגו אותי.. :(( ראיתי רק לאחרונה את התוכנית בטלויזיהההה והתמכרתי!! אחלה תוכנית... :)

shaniebnovember

New member
מה שאני אומרת שצריך ששמוליק צריך לר

לראות שהרבה מאזינים שלו אוהבים גם את אביב ולא יזיק אם הוא יארח אותך באיזה תוכנית מי בעד????

בנאשי

New member
אני אני אני ../images/Emo9.gif

שמוליקקק!! תארח את אביב באיזה תכנית!!! פלייייייייייייזזז!!!

למעלה