שלום

dar dar5

New member
שלום../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

אני בדילמה אני מתה לקנות אחד מהשניים- או ipod או mp3 עכשיו הבעייה שלי שipod ייקר מדי, וmp3 קטן מאוד- לא עד כדי כך מתוחכם אני קונה את אחד מהנגנים מהכסף שלי.. אני מסתובבת במחיר של 400-600 שקל... אין לי מושג כמה בערך הם עולים.. ראיתי MP3 ודיי הסתבכתי הייתי צריכה להתעמק ממש כדי לראות מה שם השיר- ולא רואים את הplaylist פרוש יפה מול העיינים שלך כמו בIPOD מצד שני-
.... מה אתם ממליצים?...

יאיר B

New member
ראיתי את ההודעה שלך בפורום איפוד,

וגם קראתי את התשובה של המנהל. באופן כללי: איפוד זה סוג של נגן mp3. זה די אותו דבר בסך הכל: שניהם משמיעים מוזיקה. במחיר שאת מוכנה להשקיע, לא תוכלי לקנות איפוד. מציע לך לרדת ממנו, או להעלות את הסכום. באופן כללי, הנגנים מתחלקים לשני סוגים: * נגני פלאש - אלו קטנים יחסית ולכן גם יש להם מסך קטן. הם לא תמיד זולים מאוד. קיבולת שלהם: מ-128MB ועד 4GB (לאיפוד נאנו). הם עמידים יחסית. * נגנים מבוססים דיסק קשיח - אלו בעלי נפח גדול מאוד, לרוב גדולי יותר מנגני פלאש ולכן גם יש להם מסך קטן. בסכום שאת מוכנה להשקיע, תוכלי לקנות רק נגן פלאש, אז תצטרכי להשלים עם מסך קטן. ב-600 ש"ח תוכלי לקנות נגן טוב שמכיל 256-512MB או נגן זבל (ג'נרי) של 1GB. חפשי בזאפ - אם תראי משהו שמעניין אותך, את יכולה לבוא לשאול בפורום. החברות הטובות: סוני, איריבר, איאודיו, קריאייטיב וכן, אפל (איפוד).

ramonsegev

New member
שלום ../images/Emo9.gif

במצב שלך הייתי קונה נגן פלאש קטן ואיכותי (ב 600 ש"ח) איפוד זה סוג של MP3 שלפי דעתי הוא "בשביל להראות לחבר'ה", אתה משלם המון על השם, לא מת עליו.

למעלה