שלום !
אני חדשה

שלום ! ../images/Emo32.gif אני חדשה

אפשר להצטרף?
ולקפוץ לכאן פעם באלף שנה בערך? ואפשר בבקשה למסור ד"שים? בעיקר לאיזו אחת שקוראים לה מממ..... המממממממ... שכחתי איך קוראים לה. אז לא חשוב
וגם אם אפשר אז ד"ש לאיגור (אני מקווה שאני לא טועה בשם!!) ועוד בקשה! אם אפשר תכתבו קצת מי אתם מה אתם ובקשה אחרונה!!!!! אמ... בעצם לא חשוב.

המממ

New member
רוח!!! ../images/Emo13.gif

ברוך שובך!
השתחררת מהצבא? לידיעת כולם, רוח היא חברת כבוד בפורום וכן מנהלת לשעבר...
ספרי מה איתך...
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

שוב היי לכם!

אני עדיין לא השתחררתי, יש לי עוד חודשיים וקצת עד שהיום הזה יגיע. אני מקווה שהוא יעבור מהר... נמאס לי! עכשיו אני בבית של חבר שלי ומרוב שהייתי סקרנית לראות אם עניתם לי בפורום הייתי חייבת להתחבר מכאן. נראה לי שלקראת שחרור כולי מתמלאת נוסטלגיה.. הרי שרצתי כאן בעיקר לפני הגיוס שלי, ושהייתי גם יותר צעירה. לצערי התרחקתי מאוד ממוזיקה - אני כבר די חלשה בתחום... אני בעיקר שומעת מוזיקה ישראלית עכשיו וכל הדברים ששמעתי פעם די נעלמו מחיי.... אבל לאט לאט אני בטוחה שאני אשלים הכל...
בנוסף מצאתי משהו ממש ממש ממש ממש מגניב לדעתי הוא די ישן - אולי אתם כבר מכירים את זה, אבל אם לא זה בכל זאת יהיה מגניב למי שלא מכיר. אני אעלה את זה בהודעה חדשה (לא נראה לי שזה חוצפה לפתוח פה הרבה שרשורים, נכון? אל תביאו לי מכות.) אני אשמח להמשיך לדבר אתכם במסרים כמובן!

svety

New member
../images/Emo12.gif את בחיים!

איפה את משרתת? אני גם רוצה להשתחרר

למעלה