שלום..
-חדשה-

שלום..../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif -חדשה-

היי לכם..
האמת, ראיתי את הלהקה מופיעה בערוץ 24 ממש מקודם, השיר שהם הופיעו איתו היה-ממש מוכר-,ממש יפה.. ו..פאקקקקקקק איזו להקה מדהימההההההההה!!!!
אז,אני הדר,בת 16..
ואני אשמח לדעת מה הלהיטים הגדולים של הלהקה הזאת.. אולי עוד כמה שירים שאני שומעת הם בכלל שלהם...
והממ...להקה טובה,כבר אמרתי
מקווה להשתלב...

שלום!!!!

את מי רואים פה?! מה קורה מתוקה? כרגע הדורבנים לא ממש בפעילות... הם נכנסו כבר להקליט את הדיסק וכולנו כבר מתייבשים מציפייה שייצא בקרוב... בכל אופן השתלבות נעימה ושיהיה לך הכי כיף! (תעזרי לפורום להתעורר!) לאב יו!

עדנונית

New member
ברוווכה הבאה

אני עדןן ואם ראית בערוץ 24 אז זה או -יצאנו לרקוד-בהופעה -שוב הדיסקו כאן-קליפ שקשה לפספס בערך 6 דקות ויש בו גם מפורסמים שונים כמו :מה קשור ואסי כהן -לבדוק לך ת'מנוע-קליפ של הסרט "הללויה" והם נמצאים במקום הררי ושומם שכזה -לא בא לי לשמוע-שזה הופעה מתוכנית של קוטנר כנראה זה אחד מארבעת הקליפים הנל שראיתי

RTur

New member
ברוכה הבאה!!!

לדעתי התכוונת להופעה מ"הבמה המרכזית" כי כתבת את ההודעה כשהתוכנית הסתיימה חחח.. אז בטח שמעת את "יצאנו לרקוד", "לא בא לי לשמוע" ו-"אור כחול" וכמו שאמרו פה כבר, הלהקה לא ממש פעילה.. רוב חבריה מתעסקים בלהופיע עם שי 360 או עם שירי מימון חחח.. ואנחנו מחכים כבר שנתיים וחצי לדיסק החדש שכבר שנתיים וחצי הם "עובדים עליו".. מקווים מאוד שהם יסיימו לעבוד עליו בקרוב מאוד..

1Reebok

New member
אהלן

מה המצב
אהמ, קצת פרטים. אם יש לך את הדיסק, הופעות שהיית.. משהו?

למעלה