שלום

Morgan1986

New member
שלום ../images/Emo39.gif

אני מרגישה כאילו אני ננסת לתוך מעגל סגור
בעצם אני מתחילה להתעניין בזן, ואני לא יודעת הרבה על זה ואין לי גם מושג איפה אפשר להשיג חומר רקע וכל מיני דברים כאלה וגם יש לי שאלה: איך אתם הגעתם לזן? אני בטעות קניתי קלפי טארוט של אושו זן ורק אחרי שנה וחצי קלטתי שזה לא השם שלו אלא שהשם שלו (סליחה, של הגוף שלו
) זה רק אושו והזן זה בעצם, מה שזה חחח :) ואז הגעתי למסקנה שאני רוצה לדעת מה זה בעצם זן. אז אני רוצה את העזרה שלכם :) 1. איך הגעתם אל הזן? 2. מה הייתה התגלית הגדולה שלכם? 3. טיפים? תודה
נ.ב: 4. מי מכם הולך לסדנת זן קלאסי הזה?

dream2

New member
morgan 1986 היקרה../images/Emo24.gif

המעגל שלנו הוא ממש ממש לא סגור אלה פתוח לקבל את כל מי שרוצה לדעת וללמוד על זן. כדי שתוכלי לקבל תשובה לכל השאלות שלך, את מוזמנת למרכז שלנו שנמצא ברחוב אלנבי 64 בת"א. לפרטים נוספים את יכולה ליצור עימנו קשר, ב-03-5107356. נשמח לראותך יעל

darmha

New member
מורגן היקרה../images/Emo24.gif

אם את מרגישה שנכנסת למעגל סגור אז סימן שיש לך אומץ - וזה נפלא. צריך אומץ במסע הגדול. אישית הגעתי לזן לאחר שהודיתי בפני עצמי שמשהו לא בסדר עם החיים שלי. בחוץ דווקא הייתי בסדר, חברים, לימודים וכאלה, אבל בפנים משהו לא "ישב" משהו לא היה פתור. הפעם הראשונה שניסיתי לנסח את זה במילים זה היה כשעמדתי מעל קבר של חבר טוב שלי שנהרג, ואני חושב שזה היה משהו כמו: "מה המשמעות של כל זה"? למה אני כאן, האם אני איזה אירוע חולף חסר משמעות או שיש ייעוד לביקור הזה שלי בגוף הזה? ולעיתים זה היה פשוט: "האם באמת אני יכול היות מאושר בחיים האלה?" לא ניצוצות של אושר אלא משהו מתמשך, בסיסי. התגלית הגדולה! אני וכל העולם הזה זה לא שני דברים אלא אחד. חכמה וחמלה זה לא משהו נרכש אלא משהו שקיים בי באופן טבעי. תגליות קטנות יותר: הכל שאלה של תפישה ושיש דרך פשוטה וגאונית להשתחרר מהכלא. המפתח לדלת של הכלא הוא "לא יודע" צלול ובהיר כמו החלל. ושהזן היא הדרך הנקייה והמהירה ביותר לצאת מהכלא. נתנו לי מפתח ביד ואמרו לי עכשיו גש לדלת תפתח אותה ותצא לחופשי. דמעות השמחה והכרת התודה על קח שסופסוף מישהו דיבר איתי ישר לעניין בלי עטיפות דתיות, מיסטיות וכיוב´ זכורות לי היטב. מעולם לא התאכזבתי מהדרך. טיפים יש דבר אחד חשוב. יותר חשוב מכל דבר אחר. כשמוצאים אותו מוצאים את האושר בחיים. כל אחד צריך להבין מהו הדבר האחד שלו. תלמדי תרגול אחד, שיהיה לך בהיר וברור מה ולמה את עושה את זה. ופשוט תעשי את זה. נ.ב. אני הולך לסדנא הזאת
מקווה שתמצאי את הדרך שלך בחיים יובל

Morgan1986

New member
קבלת פנים הכי חמה בעולם ../images/Emo42.gif

wow זה מה שיש לי להגיד
thank you

למעלה