שלום

YellowSubmarine

New member
שלום../images/Emo39.gif

יש לי נגן mp3 של SUPRATECH 512.. הבעיה היא שהווליום המקסימלי בו חלש יחסית ובגלל שאני משתמשת בו בעיקר בנסיעות באוטובוסים, יוצא שיש דברים שאני לא יכולה לשמוע.. מה אפשר לעשות אם בכלל, חוץ מלנסות להגביר את הווליום של הקבצים, מה שלא תמיד עולה יפה? בתודה..

weird dust

New member
אין ממש מה לעשות

הנגן ג'נרי וגם מוגבל על פי החוק הצרפתי ולכן אין ממש מה לעשות.

YellowSubmarine

New member
הממ, מה הכוונה "ג'נרי"?../images/Emo12.gif

ואיזה חוק צרפתי? אגב, תודה על התגובות.. ואני אשמח לקבל הסבר כי אני ממש בורה בכל הנושא
ואולי גם המלצות על נגנים מעט איכותיים יותר בנפח דומה למה שיש לי (512), ושהווליום המקסימלי בהם גבוה, כזה שטרטורי אוטובוס לא מעמעמים בקלות :) ושגם לא יעלו יותר מ-700-800 שקל.. תודה..

weird dust

New member
כמה דברים

ישנו חוק צרפת אשר מגביל את הסאוונד בכדי לא לגרום לחירשות אצל בני האומה, ובגל שהם מיבבאים לכל אירופה ורוצים גם בצרפת זה כלל אירופאי (תראו איזה צרות עושים הצרפתים
). ניתן לבטל אותו בנגנים טובים ע"י התקנת גרסה אמריקאית או קוראנית למשל. הסאןדיסק נחשב איכותי, אני לא יודע כמה המגבר שלו טוב.

JustThomas

New member
להחליף אוזניות.

לחפש אוזניות שאוטמות רעשי סביבה יותר.

stardust19

New member
מס' פתרונות

1) לנסות להחליף אזניות לכאלה שאוטמות יותר את רעשי הסביבה (תסתכלי כתבה בוואלה של היום תח הנושא מחשבים) . 2) אם את משתמשת באוזניות גדולות, כאלה שמקיפות את כל האוזן. ניתן לבנו מגברים ממש ממש קטנים- אבל זה ממולץ רק למי שמתעסק בזה. 3)תנסי למכור את הנגן הזה ולקנות משהו יותר איכותי שאינו תמוך בתקן EU .
מקווה שעזרתי

TheRealDeal

New member
נ.ב, בנוגע לכתבה..

כ"כ מטומטמים אנשים, זה הורג אותי.. (התגובות) אולי קשה להוציא על זה כ"כ הרבה כסף, אבל לא צריך להגזים ולהגיד שMDR-V700 יותר טובות מאלה..

stardust19

New member
על מה אתה רומז? הדגם שציינת הוא מאד

יקר ולא כולם יכולים להרשות לעצמם לקנות אזניות יקרות כאלו. בשביל זה נועד הפורום- בשביל לתת מענה לאנשים שצריכים עזרה או המלצה ולא אנשים שמשוויצים

TheRealDeal

New member
..? לא הבנת אותי כנראה..

MDR V700 של סוני הן אוזניות גרועות, ואם הרבה תקליטנים משתמשים בהם, שיהנו.. האוזניות של ULTIMATE EARS מעולות, אבל מישהו אמר לקנות אותן? לא רמזתי כלום, מצטער.. אם לא הבנת אז תקרא את התגובות, אם אנשים לא מבינים שלא יכתבו כלום..

למעלה