שלום

שלום../images/Emo4.gif

אמממ קוראים לי רעות,ומצאתי את הפורום הזה ממש במקרה..אני בת 17,ועד לפני חצי שנה הייתי בטוחה שאני אסקסואלית...כשנתקלתי במצבים מניים רק רציתי לברוח ולא הסתכלתי על בנים (או בנות) בצורה מינית...מבחינתי סקס היה ניצול בלבד,ומשהו לא טיבעי. חשוב לציין שכשהייתי בת 13-14 היה לי חבר שממש אהבתי(כמו אח),והוא ניסה לאנוס אותי... לפני חצי שנה התאהבתי,ואפילו נמשכתי מינית למושא אהבתי. רציתי לשאול אם יכול להיות שהייתי אסקסואלית בעקבות הניסיון לאונס,או שאולי הייתי כזו בגלל שעדיין לא התבגרתי מבחינה מינית(מה אולי לא הגיוני בגלל שקיבלתי מחזור בגיל צעיר,וזה מעיד על בגרות מינית...) כל הנושא הזה מאד מבלבל,גם משום שאני עדיין לא נמשכת לאנשים אחרים...

ToryMaster

New member
יש כמה אפשרויות

זו עשויה להיות תסמונת פוסט טראומטית, שגורמת לך להירתע ממשהו שפגע בךבעבר [מין, במקרה הזה], זה יכול להיות צירוף מקרים, וזה יכול להיות באמת טריגר שגרם לאסקסואליות, כולם לגיטימיים לחלוטין. בגרות מינית פיזית ומנטלית הם שני דברים שונים, כלומר בראש אולי לא תהיי מוכנה למין עד שתתמודדי ותביסי את השדים שבפנים. הנקודה החשובה היא שברגע שיש משיכה מינית לאדם אחר, את לא אסקסואלית. הרתיעה שלך מובנת לחלוטין, אבל על פי מה שסיפרת נראה לי יותר הגיוני שזה נובע מפחד תת מודע [ואולי מודע?] ושאם את רוצה, זה ניתן לטיפול.

p019

New member
יכול להיות שפשוט התבגרת מאוחר ../images/Emo13.gif

shiptz

New member
אני דווקא חושב

שאמיניות זה משהו זמני ולא משהו קבוע לכל החיים. כלומר יכול להיות שבזמן מסויים, בעקבות חוויה שעברת - את מושפעת. אבל לא מדובר על זמני קצר (יום, יומיים) אלא משהו קצת יותר רציני

למעלה