שלום

אנט פ

New member
להילה

אני בת 17.5 ואני גם חולה בפסוריאזיס.. (כבר 10 שנים) אף פעם לא שמעתי על המשחה שאת משתמשת בה, את יכולה לספר לי עליה? תודה.

אנט פ

New member
שלום../images/Emo41.gif

שכחתי להגיד.. אני בת 17.5, תלמידה בתיכון.. אני חולה בפסוריאזיס כבר 10 שנים, ואחותי הגדולה סיפרה לי על הפורום הזה.. אני ממש רוצה לדעת מה שאיתכם, איך אתם מתמודדים.. בבקשה

hilla m

New member
ברוכה הבאה אנט ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת מה לענות לך כי אני משתמשת בשתי משחות... קודם כל בדייבונקס במשחה ובקרם בכל הגוף וגם בתרכובת שמכינים בבית מרקחת שיש בה גופרית שבה אני משתמשת בקרקפת. בעקרון אין לי מה לספר הרבה אני לא יגיד שהמשחות ממש עוזרות כי הם לא ולכן אני גם יורדת לים המלח ב-6 לחודש, אבל הם הכי עוזרות מכל מה שניסיתי... בכל אופן כדאי שתדעי שכל משחה משפיעה בצורה שונה אצל כל אחד. איך את מטפלת?

ברוכה הבאה אנט../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! אני כבר בטוחה שאת מכירה את הילה! אניו היא מנהלות את הפורום הזה! אני לא משתמשת בדייבונקס אני משתמשת בטבעקוטן. אני ממליצה לך לרדת לים המלח.

אנט פ

New member
לצליל

שלום לך
רציתי שתדעי שניסיתי את ים המלח.. ופעם האחרונה זה לא היה הדבר הכי טוב לעשות, כי כשחזרתי הייתי מלאה כוויות וזה לא היה ממש נעים.. אולי אני ינסה גם השנה, כי עכשיו אני קצת נקייה מהתרופות.. (ואני כמעט בטוחה שהן גרמו לכוויות). אני הבנתי שקופחת חולים צריכה להשתתף בתשלומים על הירידה לים המלח... אם את יודעת משהו אני ממש ישמח לדעת.. אנט:)

לאנט!

אני מאוד ממליצה לך לפנות למומחה ולשאול אותו לסיבות הכוויות שהיו לך. אולי היית יותר מדי זמן בשמש. בקשר לשאלה השנייה,יש פורום פסוריאזיס למבוגרים ששם בטח יש אנשים שיודעים על תשלומי קופות החולים לים המלח. אם תכנסי לעמוד פורומים של תפוז ותרדי למטה לבריאות תמצאי את הפורום פסוריאזיס-תמיכה.

למעלה