שלום
^_^

שלום../images/Emo42.gif^_^../images/Emo108.gif

מישו זוכר את הסדרה באבי
(יצור ורוד חמוד עם מטריה שגר אצל בולי ואוכל עוגות צהובות) ומה הסיכויים שיש לכם תמונה

או ושל הסידרה הזאת ../images/Emo108.gif

כח רקס אני חושב על דינוזאורים שהם כוכבי רוק שהופכים את עצמם לשוטרים כאלה אני חושב

NightElf

New member
תזכירי מה זאת התוכנית הזאת בדיוק...

וד"א, מישהו זוכר תוכנית ממש ענתיקה. הפרטים עלייה הם: היה מסופר בעקרון על ממלכה מסויימת, הדמויות הראשיות היו שליחים של המלך, ובכל פרק הם היו יוצאים למשימות שונות. השליחים היו ארנבת, פיל, אריה וכו', ושוב, בכל פרק הייתה להם משימה אחרת להשלים, ותמיד בכל פרק מישהו אחר זכה להשלים את המשימה, בשביל הגיוון... משימה אחת שאני זוכר זה שהיה על כולם להעביר פרח לבן גדול לטירת המלך, ולאחד הפרח נבל בדרך, לשני נרמס וכו', מישהו זוכר את הסדרה?

Moondust

New member
בינבהההההה ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

עכשיו נזכרתי בפרק הראשון, כשבובי הציל את הביצה שלה ממכבש מכוניות. ובפרק אחר הוא עשה לה דיאטה... כל כך צחקתי אז... והיה את הפרק שזעם התחזה לאימא שלה ובסוף עזב אותה ובינבה בכתה.
והיה פרק שהיא הייתה שלגיה והיו שבע בינבות קטנות שהיו הגמדים. בינבה מטוס, בינבה משטרה, בינבה כבאית... הראו אותן בשיר הסיום. מישהו ראה את סוף הסדרה? היא מצאה את אמא שלה? ואי הדובים - זו הייתה סדרה על דוב קוטב שארנבים גידלו אותו. כשהוא גדל הוא יצא עם "אחיו" בכדור פורח כדי למצוא את אי הדובים, שם נמצאים ההורים האמיתיים שלו. מאוחר יותר הצטרף אליהם שד ירוק קטן שגר בבקבוק. והייתה גם את ציפור הסערה, שגרה מעבר לים הסערות. היא הייתה יכולה להפוך להמון ציפורים אפורות קטנות. אומר לך משהו?

Miss Pigmelion

New member
בביי...אני זוכרת עם המטריה

שמסתובבת ובעזרתה הוא עף. היי..הנה בביי.. מארץ רחוקה הוא הגיע אלי (?) משהו כזה....נראה לי ששמו פעם תמונה שלו.

למעלה