שלום

פ א ו

New member
שלום ../images/Emo42.gif

איזו פריסה לעשות על מנת: 1. לשאול איזה מ3 בחורים שנמצאים כרגע בחיי יהיה האידיאלי בשבילי או: שאלה ספציפית עבור בחור מסויים (שהקשר איתו יתקל בקשיים כנראה..) 2. האם אני אטוס בקרוב או שעלי לעבור את הניתוח שלי קודם? תודה

batgalim

New member
בוקר טוב פאו

הרבה שאלות... בואי נתחיל בכך שאין אנו נוהגים לענות על שאלות בנושאי בריאות. אם את צריכה לעבור את הניתוח קודם לטיסה - את צריכה לשאול את הרופא שלך... לגבי הבחור המסויים - את כבר רואה את הקשיים שהקשר איתו יתקל בהם? האם אתם בקשר רומנטי או ידידותי? תוכלי לשאול לגביו - 1 - מה 2 - פוטנציאל הקשר 3 - הרומנטי / הידידותי - או איך שאת מגדירה אותו 4 - שלי 5 - עם x 6 - בחודש הקרוב + קלף סיכום. לגבי 3 הבחורים... אני מציעה שנתחיל עם זה שהכי נראה לך, מה את אומרת?

פ א ו

New member
היי ../images/Emo39.gif

הניתוח אינו דחוף ואני יכולה לבחור גם שלא לעבור אותו (אם היה כן- לא הייתי מתייעצת פה לגביו כמובן.) אני ממש לא מבינה בקלפים.. איך קוראים לפריסה שאני צריכה לעשות (ואיפה היא נמצאת?) תודה

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo185.gif

הפריסה היא פריסת מילים. פירסי עפ"י מספר הקלפים שיעתה לך בתגלים, כאשר קלף הסיכום יוצא אוטומטי. הלינק לפריסות הממוחשבות נמצאות בראש עמוד הפורום.

פ א ו

New member
אוקי...:

אני מקווה שעשיתי את זה נכון, בחרתי בפריסת שאלה (כי רק שם הייתה לי את האופציה לבחור את מס' הקלפים שבקשה בתגלים) ויצא לי: אס גביעים שני גביעים שישה גביעים הכהן הגדול קיסרית חמישה גביעים וקלף הסיכום - חמישה מטבעות מה זה אומר?

פ א ו

New member
שלום שוב..

1- מה 2 - פוטנציאל הקשר 3 - הרומנטי 4 - שלי 5 - עם x 6 - בחודש הקרוב + קלף סיכום. תודה

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

1- מה – אס הגביעים 2 - פוטנציאל הקשר – 2 גביעים 3 - הרומנטי – 6 גביעים 4 – שלי – הכהן הגדול 5 - עם x - קיסרית 6 - בחודש הקרוב – 5 גביעים + קלף סיכום. – 5 מטבעות הרבה רגש מעורב פה בשאלה.. את מעוניינת בקשר רומנטי עם הבחור ללא ספק, את
.. אבל אני חושבת שהחודש הקרוב יהיה טיפה מאכזב עבורך. יש לכם פוטנציאל יפה של זוגיות טובה וחיבה, אבל אני חוששת שבינתיים זה לא יתקדם. נראה שאולי יש לבחור עוד מישהי, יכול להיות? בכל אופן אולי זה לא הזמן המתאים..

פ א ו

New member
וואו!

הבחור יצא לפני 4 חודשים מקשר של 4 שנים (כמעט חתונה), הוא אמר לי במפורש שהוא גם רוצה אותי, אבל אני יודעת שהוא עוד לא השתחרר מהקודמת (היה שם משהו לא כ"כ יפה מצידה) האם יש דרך לבדוק מתי ואם בכלל יהיה משהו? תודה!

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo185.gif

עפ"י הפריסה נוכחית לא ניתן לדעת אם יהיה בינכם משהו בעתיד. השאלה נשאלה על טווח זמן של חודש. תני לחודש הזה לעבור ואז נסי לפרוס שוב ואנו נעזור לך. כרגע הבחור לא פנוי רגשית, כל שאין טעם לנסות.... תני לו זמן...

למעלה