שלום

מי זה?

New member
שלום../images/Emo42.gif

שלום לכולכם. אני עדיין נמצאת בשלבי בירור לגביי המחלה, אך לפי מה שהבנתי, רוב הסיכויים שזה זה. מאחר והמחלה הזו מעסיקה אותי כל-כך, מצאתי לנכון לברר עליה כמה שיותר. קראתי כמעט את כל העמוד ואף שלחתי הודעה למישיהי וגיליתי שהפורום הזה הוא סביבה תומכת, עם אנשים שיבינו אותי ואת מה שעובר עליי. לכן החלטתי להצטרף. אני לא מצליחה לפתוח כרטיסאז בינתיים אני משתמשת בשל אח שלי. שמחה שמצאתי את הפורום הזה, טלי.

ל3

New member
ברוכה הבאה

טלי האם זו את שאני מתכתבת איתה בפורום נענע? בכל אופן ברוכה הבאה. גם אני די חדשה פה וכבר מרגישה בת בית. אנשים פה נורא נחמדים ועם מוטיבציה רבה לעזור. אני מקווה שתגלי כי אין לך את המחלה אך גם אם כן תדעי שאפשר לחיות איתה ושתמיד יש כאן מישהו לצדך בהצלחה

מי זה?

New member
תודה../images/Emo51.gif

אני מתכתבת עם מישהי בוואלה, אבל לא בנענע. אני שמחה להצטרף לכאן, גם אני מקווה שאין לי את המחלה. מה אפשר לקחת נגד כאבי הראש הנוראיים הללו? טלי.

ל3

New member
זו אני מוואלה

הי טלי , אז זאת אני שאיתה את מתכתבת.( לא יודעת למה רשמתי נענע, התכוונתי לוואלה). אני שמחה שאת פה ומקווה שתתאקלמי בקרוב. אני לא יודעת אם הסימפטומים של כאבי הראש שייכים ללופוס. יכול להיות שזה כתוצאה מאנמיה, בעיות בעמוד שידרה, לחץ ועוד ועוד. אני ממליצה על אדויל זה עוזר פלאים ומהר, ובכל אופן את צריכה לברר את זה בי בנתיים ,שירי

מי זה?

New member
שלחתי לך תשובה../images/Emo39.gif

שלחתי לך עוד 2 הודעות לפורום השני. אחת המשך תגובה, והשניה תודה על שהפנת אותי לכאן. אני לא מצליחה לפתוח כרטיס את יכולה בבקשה לעזור לי בזה? טלי.

gaia20

New member
הי טלי- ברוכה הבאה!!!!../images/Emo24.gif

קודם כל אני מקווה שיתברר שזה לא לופוס אבל גם אם כן-זה לא כל כך נורא... בקשר לאדוויל- כתוב בפרוש על האריזה שזה לא מתאים לחולי לופוס(ממש במילים אלו!!!
), ולכן היתי ממליצה לדבר עם הרופא לפני נטילת התרופה. את יכולה במקום זה להשתמש באקמול או אופטלגין. בקשר לכרטיס. בשער האתר יש בצד ימין למעלה "כרטיסים אישיים". יש שם אופציה "רישום משתמש חדש" את כותבת את פרטייך (לא חייב למלא הכל) היכן שצריך ושם זה מלווה אותך בכל מה שתעשי בתפוז (פורומים, צאט וכו...). מאחלת לך רק בריאות- אנא חזרי ועדכני אותנו בקשר למצבך(אם בא לך כמובן...
)

ל3

New member
ואני לקחתי אדוויל

עכשיו אני קצת דואגת כי היום היה לי כאב ראש עצבני בלימודים ולקחתי שני כדורי אדוויל ולאחר 10 דק´ לקחתי עוד שניים ( בסוף חזרתי יותר מוקדם הביתה) לא ידעתי שאסור לקחת אדוויל. למה לחולי לופוס אסור?

gaia20

New member
ת´אמת...

לא חקרתי לעומק מדוע אסור לחולי לופוס לקחת אדוויל. אני רק יודעת שזה רשום על הדף המצורף עם כל תרופה. מחר יש לי פגישה עם הרופאה שלי(סופסוף.....) ואני כבר מכינה רשימה של שאלות שיש לי לשאול אותה... אכניס את האדויל לרשימה ואחזור עם תשובה. לילה טוב, גאיה.

1ט ל י

New member
שמחה להצטרף

הצלחתי סוף סוף לפתוח כרטיס משלי. אז אני כבר לא "מי זה" אני ט ל י1.

ל3

New member
גם אני שמחה

תודה גם אני שמחה. אנשים פה פשוט מדהימים

ל3

New member
מנסה לעזור

אם הבנתי נכון לכרטיס שאת מתכוונת אז בטח היה לך בעיה בלבחור שם כינוי. פשוט תקלידי אותו באנגלית או שתבחרי לך אותיות( גם לי היה בעיה עם השם כמעט כולם היו תפוסים) ואם זו לא הבעייה אז תעדכני אותי ואני אנסה לעזור. סיפרת שיש לך חולשה , יש לך אנמיה? מה את עושה בנידון? לילה טוב

למעלה