שלום

Viveme

New member
שלום ../images/Emo42.gif

באמת תהייתי לעצמי אם קיים פורום ספרדית בתפוז, אני מניחה שהגעתי למקום הנכון (= אני רותם, בת 19 וחצי מאזור המרכז.. אני בתקופה קצת מזורה עם עצמי ושוב חזרתי ליפול בקסמם של השירים בספרדית שיש לי על המחשב... וכך הגעתי לשאלה מאוד חשובה! איפה נמצאים כל האנשים הרגישים האלו שכותבים ככה? ולמה באמת כל הסביבה שלנו נורא זולה וכ"כ קשה להיות בת שמחפשת קשר אמיתי עם מישהו בזמן שכולם בסביבה מחפשים רק זיונים... אז קצת הסתכלתי כאן על הפורום ואולי יש לכם את התשובות חיים שלי אין כרגע... :) אני חייבת לציין שהפורום נראה לי ממש מצויין! (= זהו בינתיים, נעים מאוד!

Viveme

New member
אם ישנם עוד זמרים...../images/Emo15.gif

בסגנון או שירים שאתם ממליצים לי עליהם אני יותר מאשמח! אני פשוט מלקטת את השירים שנופלים לידי דרך הגורל נקרא לזה או מטלנובלות מזדמנות... ותודה רבה רבה(=

Osher191

New member
תסתכלי כמה דפים אחורה בפורום...

היה יותר משרשור אחד על זמרים\זמרות\להקות מומלצים

maozeitan

New member
עברת איזו טראומה עם בחור?

מאיפה הגעת לזה שכולם מחפשים רק זיונים ולא מחפשים קשר עמוק ואמיתי? לא יודע אולי היה לך ניסיון רע עם בחור ואת כבר משליכה את זה על כל הבחורים שזה דבר רע מאד משום שבפעם הבאה שתכירי בחור יכול להיות שהוא ירצה קודם כל להכיר אותך ואז הוא יזמין אותך למסעדה ואת כבר תיהי במחשבות של "הוא הזמין אותי למסעדה מה הוא רוצה בתמורה? שאפתח רגליים???" תרגעי מותק ! לא כולם כאלה ! יש כאלה שקודם כל רוצים להכיר אותך, מה שיש לך להציע ולא מבחינה מינית רוצים לדעת אם את רחבת אופקים, רוצים לדעת אילו תחביבים יש לך ואילו סרטים את אוהבת ואיזה ספר טוב קראת לאחרונה ואם אפשר בכלל לדבר איתך. אם את אוהבת ספורט וטיולי טבע או שאת בקטע של ללכת לבית מלון וספא חמישה כוכבים. צאי מהלחץ לא כל בחור שרוצה את חברתך ישר ירצה לקפוץ איתך למיטה אלא אם כן זה מה שאת משדרת וכל מטרת הכתיבה שלך בפורום הזה היתה לכפר ולהתוודות על הקלות הבלתי נסבלת שבה את נכנסת למיטה ועוברת מגבר לגבר. מקווה שהבנת את המסר מעוז

Viveme

New member
../images/Emo221.gif

עקב החתימה שלך אני אענה בכיף :) אם אני לא אכתוב תגובות על דברים איך אני אמורה להשתלב פה?

Viveme

New member
כנראה...../images/Emo221.gif

שחוסר הסבלנות שלי מצד 1, מצד שני לשבת במשרד (אני בצבא....) עם חבורת בנים כל היום לא מעודדת את הפן הזה של המחשבה שלי! לכן....עד שלא יגיע עוד מישהו בקטגוריית הנורמל שלי, שאר הבנים בעולם די מצטיירים לי כעת כמאוד שטחיים וחבל לי על זה....אולי אני מצפה יותר מידי? אתם " " (הכללה) עוד איפשהוא בדור שונה ממני...קראתי פה קצת על מה שדיברתם ומשום מה זה נגע לליבי.. היה לי חבר שנתיים וחצי..עכשיו, חצי שנה עברה כבר מאז שנפרדנו ופתאום העיניים נפתחות ודברים נראים שונה... אני יודעת שאני צריכה לשנות סביבה וצורת הסתכלות על הדברים...אבל אמרתם בעצמכם...נורא מוזר העולם הזה! ולא, טראומה זה לא היה, אולי יותר ציפייה לעליה ברמה!
מה שעבר עבר מסיבות כאלו או אחרות..השאלה איך ממשיכים הלאה...איך מכירים אנשים שרוצים באמת תוכן בבנאדם :) טוב נו אני לא מצפה שתכיר / תבין אותי מהודעה 1 פה בפורום..חח ולא באתי להתוודות על כלום!! אולי באתי לקבל נ"ק מבט אחרת על דברים :) ואם אתה אומר שקיימים כאלה אנשים אני אמצא אותם אני בטוחה! גם אל תשכח שאתה קצת יותר בוגר ממני ומהסביבה שלי! בגיל 25 אני מניחה מסתכלים על דברים אחרת! את המסר הבנתי..יצאת קצת תקיף אבל בקטנה...

maozeitan

New member
את עוד צעירה !

האהבה שהיתה לך היא אהבת בוסר, ואני בטוח שאת עוד תזכי להכיר המון בחורים בחיים שלך חלקם כמובן יהיו זבל עופות וחלקם האחר יכולים להיות בחורים מאד איכותיים רק צריך לדעת איפה לחפש (לא בפורום ספרדית זה בטוח). אני באמת מקווה בשבילך שתדעי לתת את הצ'אנס לבחורים ולא תבואי בגישה של "רוצים לנצל אותי" כי אם אתה באה מהמקום הזה של "הפחד מניצול" את אוטומטית מובילה את סוג הקשר עם הבחור בדיוק לאותו מקום שאת לא רוצה שהקשר יגיע אליו. בהקשר לחיילים שאת איתם רוב היום, מדובר בילדים (בני 18 או 19 לכל היותר) שההורמונים בגופם משתוללים במהירות האור hormons racing at the speed of light וכל מה שבאמת מעניין אותם זה לבוא על סיפוקם עם בחורות (הרי כולנו היינו בגיל הזה ויודעים איך זה) ועדיף עם כמה שיותר בפחות זמן. כנראה שאת בוגרת לגילך ואת צריכה לחפש בחורים בגילאים קצת יותר מבוגרים, מיושבים יותר בדעתם, עם קריירה ואחרי לימודים שכבר יודעים מה הם רוצים בחיים ובאים לקשר חדש באמת ממקום של למצוא בת זוג לחיים ולא איזו מישהי לסטוץ בסופ"ש כאשר יוצאים שבת.

Viveme

New member
../images/Emo3.gif (= אני עוד תמימה?? )

חחחחח (= אני נמנעת בכל נפשי לחפש בחור באינטרנט!! טוב נו נסגור את הנושא הזה בכך שילדים בני 19/20 יתבגרו יום אחד :) והכל יבוא על מקומו בשלום חחחח וכן, אתה צודק לגביי הגישה.. נ.ב... אולי בספרד זה שונה..אבל גם בארץ...איפה לכל הרוחות אני אמורה לחפש?? (בצבא האנשים סתם מזעזעים, ולא את עולמי (= ) טוב, בוא נרים כוסית
ולחיים (= יום מקסיםםםםם!!!!

rosedal

New member
מה שאני יכול להמליץ

לך וזאת מכיוון שאת עוד בצבא. ליצור מקומות חדשים. יש לך זמן אחרי הצהריים. תמיד אפשר ללכת לחוג או קורס המוצא חן בעינייך שם תפגשי אנשים בעלי אותו עיניין ואולי הם גם נחמדים

Viveme

New member
תודה רבה על המענה! (=

הצבא זה מקום די משביז! ובהחלט זה פתרון מצויין, הבעיה שלי זה שהצבא לא מוגדר לי כיומיות אלא כמשהו מקומבן כזה... לכן קשה לי להתחייב לקורס כרגע אבל בהחלט הדבר הבא יהיה פסיכומטרי ואז אני אוכל ליסוע בשקט לאן שארצה...

אהלן רותם../images/Emo77.gif

אחלה כינוי
מתה על השיר הזה... אני אביטל, בת 19, גם בצבא
והאמת שאני מזדהה איתך לגבי נקודת המבט שלך על הבנים, אבל שששששששששש
אניווי, אם את רוצה שירים שקטים ורגישים וחביבים בספרדית, שלחי לי במסר תמסנ או תאייסי שלך, אני מאוד אשמח

למעלה