שלום

avital24

New member
שלום../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif

יש לי שאלה , אני נוטלת באופן קבוע תרופות פסיכיאטריות למעלה משנה וחצי , לפני שנה כבר התחילו הבעיות של שינה לא סדירה , חוסר שינה , הירדמות מוקדם בבוקר וכו' וכמובן גם חוסר שינה מוחלט במקרה של אי לקיחת התרופות , אותי זה מטריד מאוד כל ההתמכרות הזו בייחוד שלשינה הם ממש לא עוזרים לי ואני לא רוצה להרגיש גם נכה חיצונית ולקום כל יום ב-13:00 בצהריים , ביררתי על רופאה הומופטית שמתאימה תרופה טבעית לפי גרעין התא משהו רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי יותר מידע על האיבחון הזה ומה היא עושה בעצם ואם יש מטפלים זולים יותר היא רוצה לפגישה ראשונה 600 ש"ח ולפגישה שנייה 400 ש"ח על ההמשך לא שאלתי אבל אני מניחה שעלול להיות וגם לא בטוח שזה מה שיפתור לי את בעיית השינה מה שבטוח שברגע שאני אפסיק את ההתמכרות אז השינה שלי תהיה סדירה לגמרי , אז אם מישהו פה מכיר את הטיפולים ההומופאטיים ואיפה יותר זול , אשמח לשמוע. תודה מראש אביטל

זול במחיר לעיתים זול באיכות...

והאיכות כאן חשובה ! אגב בניגוד לרופא רגיל, שאליו באים כל פעם שמרגישים לא טוב אצל הומאופט באים פעם אחת מקבלים תשומת לב שאפשר רק לחלום עליה מרופא רגיל ! ואחר כך לא אמורים להגיע בכזו תדירות גדולה להומאופט. אלא נמצאים עימו בקשר טלפוני. אם הוא מרגיש שהמצב דורש בירור יותר מעמיק כיוון שהתחוללו שינויים גדולים יותר הוא יזמין אותך לפגישה נוספת שהיא כאמור זולה יותר... תחשבי על רכב מקולקל... את בטוחה שהיית הולכת למוסך הכי זול ? עכשיו תחשבי על עצמך... בכל מקרה שתהיה לך רפואה שלמה הרבה הרבה בריאות וברוכה הבאה (ד"ש לג'ון טרוולטה....) דניאל

avital24

New member
תגיד?../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif

אתה יודע עם לכללית יש רופאים הומופאטים , פעם שאלתי רופאה מהרפואה המשלימה אם יש תחליפים לכדורים שאני לוקחת והיא אמרה לי שלא , היום דיברתי עם מרפאה אחרת ברעננה והיא אמרה שיכול להיות שכן והיא תקבע לי תור אצל הרופאה המתאימה שהיא הומופאטית , נראה לי שדרך קופ"ח יכול להיות עדיף... מה דעתך?

שלום ותודה על כל המחוות ../images/Emo140.gif

-"ביררתי על רופאה הומופטית שמתאימה תרופה טבעית לפי גרעין התא". - אין כזה דבר בהומיאופתיה, ואיני יודע למה כוונתך ב"גרעין התא" מכאן שאיני יכול לומר מה המטפלת הזו עושה, איך היא מאבחנת ומה היא נותנת תמורת הסכומים שהקלדת. בקופת חולים שבה את חברה יש מיגוון של טיפולים ברפואה אלטרנטיבית שם זה הכי זול מבחינה כספית. אם בכל זאת את שואלת על הומיאופתיה, אם מדובר במטפלת שהיא גם רופאה עלייך לברר היטב שהיא הומיאופתית קלאסית כלומר מטפלת בך ולא בשינה או בהתמכרות לכימיקלים שאת נוטלת. רוב ההומיאופתים הרופאים הינם מודרנים, כלומר מטפלים בסימפטום ולא בסיבה להופעתו. בררי זאת היטב לפני תחילת הטיפול כדי שהזול לא יהיה זול מידי. בהצלחה. אלישוע.

avital24

New member
היי אלישוע../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif

התכוונת שהטיפול במרפאה שלי לא יהיה "זול מדי"...

למעלה