שלום....

שלום.... ../images/Emo53.gif

יש לי בקשה קטנה.... סיימתי קורס 60 במד"א ומחר יש לי מבחן סופי.... אני חייבת לדעת איזה סוג של שאלות יהיו במבחן... אני יודעת שהמבחן אמריקאי.... אבל אני צריכה לדעת דוגמאות לשאלות.... אז אם למישהו יש שאלות ממבחנים קודמים או שהוא יודע איזה סוג של שאלות שואלים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש...

paradan

New member
איזה צירוף מקרים מוזר

במקרה, מחר אני בוחן קורס שהדרכתי... מעניין... דני
נ.ב.: חבריה לא לשכוח את הדגלונים...

אתה מוכן לעשות לי טובה?

בבקשה בבקשה תביא לי כמה שאלות לדוגמא... בבקשה.... תודה...

שאלות למבחן קורס 60

א. הסכנה העיקרית למוות במחוסר הכרה היא:____________ כתוצאה מ:________________________. ב. הגעת למקרה של תאונה קשה ואתה רואה לפניך פצוע קשה, בינוני וקל מה יהיה הצעד הראשון שלך ? א. לבדוק אם הפצוע קל יכול לדבר. ב. להדליק סיגריה ולחכות לנט"ן. ג. להתקשר למוקד מד"א ולדווח. ד. לשים כפפות ג. הגעת למקרה של טביעה בים מה יהיה סדר הטיפול ? א. תתחיל סכמת החייאה רגילה. ב. תנסה ללחוץ על הבטן שלו ע"מ להוציא את המים מהריאות שלו. ג. תברר אם זה מים מלוחים או מתוקים. ד. תכנס רגע למים כדי להרגיש אם הם חמים או קרים. ד. הגעת לחולה המתלונן על כאבים בחזה, קשיי נשימה, כאב מקרין לגב לבטן וליד שמאל, זיעה קרה, ממה סובל החולה ? א. שפעת חזקה. ב. בצקת ריאות. ג. M.I. ד. תעוקת חזה. יכול להיות שחלק מהשאלות הם מעל לרמת קורס 60, השאלות לקוחות ממבחן לקורס חובשים אך העיקרון אותו רעיון מקווה שעזרתי. יוסי

למעלה