שלום,

מרים02

New member
שלום,../images/Emo53.gif

אנחנו עוברים בקרוב מבית אמיתי לקרוואן שיותר מזכיר את הבית של פיסטוק מבחינת הגודל. מצרפת שרטוט שיצרתי ב"צייר" של הקרוואן+ הרהיטים וכיו"ב בהתאם לנתונים הבאים: חדר ימני מהכניסה: 278 ס"מ על 345 ס"מ. חדר שמאלי: 250 על 345. הסלון והמטבח מחוברים יחד 220 על 230. מחפשת הצעות ל: * איזה קיר שווה לצבוע בווש ובאיזה צבע שיהיה מעניין. * בעיצוב הסלון- באיזה צבע הייתם ממליצים לקנות ספות (ווילון, כריות, שטיח- בהתאמה) כך שתהיה תחושה של כמה שיותר מרחב. יש לי שולחן סלון עץ בצבע מהגוני- שלא איכפת לי גם לצבוע בצבע אחר. * כל הצעה שתתן יותר קלאסה וכמובן מרחב, תתקבל בברכה. אשמח להארותיכם.

מרים02

New member
תיקון ותוספת

הסלון 540 על 230. צריכה גם עיצה לגבי צביעה או טפט לחידוש ארון קיר במטבח וחזית מקרר ישן. משהו ש"יתכתב" עם עיצוב הסלון לאור הקרבה ביניהם. אודה מאוד לעזרתכם.

g73

New member
רעיונות

סלון בהיר,גוונים רכים אבל אפשר גם להשתולל טיפה עם ספה אדומה או כתומה לגבי הקירות הייתי צובעת את הקיר של הטלווזיה .או שמה טפט מענין,הצבעוניות חייבת להיות מותאמת לאופי שלכם. אם בא לכם עדין ושלו לכו על שמנת וגוון קפה צעיר ונמרץ לכו על ירוק רעל בשילוב עם תכלת גם צהוב לימון עם אוופ וויט מתקבל עדין ורך עם האביזרים יש לשחק לפי תחושה עם רוצים הרמוניה -לשמור על צבעוניות קרובה ,כלמר אותה משפחת צבעים אם רוצים קצת נקודות צבע אפשר לקנות וילון בצבע ייחודי או כריות שיקפיצו בורוד פוקסיה בהצלחה

למעלה