שלום

שלום../images/Emo53.gif

שלום, יש לכם מושג איפה אני יכולה לקנות איגואנה במקום רציני? אשמח אם תעזרו לי.. תודה מראש:)

Liron Samuels

New member
לא ממליץ

איגואנה זו לא חיה אידיאלית וקלה לגידול כמו שרבים חושבים. אני ממליץ בחום שתקראי -הרבה- על גידול איגואנות לפני שתקני אחת. לרוב לא תמצאי איגואנות בוגרות בחנויות חיות, ולכן רעיון אפילו יותר טוב הוא לבקר במקום (מגדל פרטי / פארק זוחלים) שמגדל איגואנות. ככה תוכלי לראות את גודלם של הבוגרים ולשאול שאלות על גידול (ובעיות בגידול). איגואנות קטנות הן חמודות, אבל לטאה של 2 מטר זה כבר פחות חמוד ויותר כואב (נשיכות והצלפות זנב). לא תוכלי לגדל את האיגואנה באקוריום הקטן שימכרו לך בחנות חיות, היא תצטרך כלוב הרבה יותר גדול... באתר הזה תוכלי למצוא הרבה חומר על גידול איגואנות וגם סיבות למה לא לגדל איגואנות. אם אחרי שקראת דפי מידע על איגואנות עדיין תרצי אחת אני אשמח לעזור לך, אבל בבקשה אל תפרסמי פה הודעה עוד שבועיים בנוסח "קניתי איגואנה, לאיזה גודל היא תגיע ומה היא אוכלת?" לדעתי, האיגואנה נמצאת גבוה ברשימת הזוחלים הנפוצים הקשים לגידול, והיא אינה מתאימה למגדלים מתחילים. אם את רוצה לגדל לטאה ההמלצה שלי היא שממית מנומרת (לאופרד גקו) - קטנה, חמודה והרבה יותר קלה לגידול.

אוקיי תודה

אני יודעת מה זה איגואנה, גידלתי אחד משו כמו 4 שנים. והוא היה משוחרר בכל הבית. והמגדלת שקניתי ממנה את האיגואנה ההיא (ההוא) הפסיקה לעבוד ולכן אני שואלת את השאלה, אם אתה מכיר כל מיני מגדלים כי אני לא רוצה לקנות איגואנה במקום שהוא לא רציני. תודה

naja

New member
קניית איגואנה ממגדל.

בד"כ מומלץ לרכוש זוחל ממגדל, אבל במקרה של איגואנה ההמלצה לא לא רלוונטית מאחר וכל האיגואנות הנמכרות בארץ מגיעות מאותו מקום(חוות ריבוי בדרום אמריקה) ומיובאות ע"י יבואן אחד("בית החיות" שנמצאים בכפר הנגיד). אני מצטרף להמלצה של לירון שלא לקנות איגואנה, אבל אם כן אז עדיף לקנות מבית החיות ועדיף לעשות את זה כמה שיותר קרוב ליום היבוא, לפני שהן מתחילות לדעוך.

אפשר אפשר

יום אחד אבא שלי שכח את הדלת פתוחה, והוא ברח. ואחרי חודש התילנדים של אחד החברים שלנו מצא אותו והוא חזר ממש תוקפני והכל כמובן כי הוא היה צריך לשרוד והצלחתי שוב להרגיע אותו, רק לא הצלחתי ללמד אותו שוב לחרבן באמבטיה ואחרי חצי שנה בערך ההורים שלי כבר לא יכלו יותר עם כל החרא שהיה בבית וניקינו וזה היה משאיר ריח וממש לא רציתי להחזיר אותי לכלוב או משהו אז החזרנו אותו למגדלת שאצלה קנינו אותו ועד היום אני מצטערת על זה

למעלה