שלום

שלום ../images/Emo6.gif

יש לי מספר שאלות: 1. כשאני שואלת שאלה מסויימת ופורסת את הקלפים יוצאים קלפים בסדר מסויים ..האם עלי לתאר לכם את הקלפים לפי מיספור? או לפי סדר הוויתם על המסך? 2. כששואלים את השאלה במדוייק בשנית יוצאים קלפים שונים לגמרי....האם תיהיה להם תשובה אחרת? או שזה לא משנה? 3. האם יש נוסח מסויים לשאלה שעלי לשאול לפני פתיחת קלפים? סליחה על ההטרדה........פעם ראשונה בפורום

צוף3

New member
שלום וגם ברכה

1. יש להעתיק את הקלפים לפי המספר שלהם 2. לא שואלים את הקלפים את אותה השאלה פעמיים, מאותה סיבה שלא אשאל אותך פעמיים איך קוראים לך כי תשובתך הראשונה מספקת אותי. 3. יש נוסח מסויים, בואי תני רקע לגבי מה שמטריד אותך ונעזור לך למצוא ניסוח הולם. 4. בהצלחה

תודה ../images/Emo140.gif

תודה שהתייחסת לשאלותיי
ולעצם השאלה לקלפים: הכרתי מישהו חדש והייתי רוצה לדעת האם יש לנו עתיד....איך אני אמורה לנסח את השאלה לפתיחה בקלפים? ושוב תודה

צ ל י ל 8

New member
היי גלי

עד כמה הבחור "חדש"? תני יותר רקע לגבי מהות היחסים בינכם

רגע רגע......./images/Emo9.gif

ביצעתי פריסת הלב הזוהר - שבעה קלפים - ריידר ושאלתי : האם אתחתן עם *** 1- השואל - הכהן הגדול 2- הסביבה - תשעה גביעים 3- גורמיי שינוי - העולם 4- התפתחות - הכוהנת הגדולה 5- צריך לדעת - אס המטבעות 6- שאיפות פנימיות - עשרה גביעים 7- תוצאה סופית - שלושה מטבעות קצת רקע - ההכרות ממש חדשה בעיני הוא בדיוק מה שחיפשתי אני עדין לא בטוחה בהחלטה שלו לגביי....

צ ל י ל 8

New member
גלי

כמה דברים לי אלייך: 1. הפריסה שעשית אינה מתאימה לשאלתך.. 2. אם הקשר ממש נמצא בהתהוותו, אני לא רואה טעם לפרוס שאלה. תני קצת זמן ותראי לאן הדברים מתגלגלים. 3. ואם בכל זאת נביט בפריסה שיצאה לך, בהתפתחות יצאה לך הכהנת הדולה, כך ששמילא ההתפתחות לא ידועה לנו ולכן לא נוכל לפרש לך. איתך הסליחה

למעלה