שלום עשיתי עיבוד לתמונה שאהבתי והייתי רוצה שתנסו גם אתם תודה מראש, נימרוד
K Konq New member 4/4/06 #1 שלום ../images/Emo6.gif עשיתי עיבוד לתמונה שאהבתי והייתי רוצה שתנסו גם אתם תודה מראש, נימרוד
K Konq New member 4/4/06 #5 אני מבין אם אף אחד לא רוצה לעשות עי עיבוד, אבל לפחות אפשר לקבל עצות לעיבוד יותר יעיל/טוב/יפה מה שבא לכם... כל עצה תתקבל בעין יפה
אני מבין אם אף אחד לא רוצה לעשות עי עיבוד, אבל לפחות אפשר לקבל עצות לעיבוד יותר יעיל/טוב/יפה מה שבא לכם... כל עצה תתקבל בעין יפה
K Konq New member 5/4/06 #10 אממ... ../images/Emo3.gif אני לא מרגיש הבדל גדול בין התמונות... אבל זה נראה כאילו העור שלו קצת יותר חלק
אממ... ../images/Emo3.gif אני לא מרגיש הבדל גדול בין התמונות... אבל זה נראה כאילו העור שלו קצת יותר חלק
S SuperStar666 New member 5/4/06 #14 גמני החלטתי ללכת על משו יותר רציני עכשיו תגיד שאתה לא רואה הבדל!
K Konq New member 5/4/06 #15 גדול! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שלושתכם עשיתם עבודה מעולה! לא חושב שאני אשתמש בהם אבל זה הרג אותי מצחוק, וזה גם ממש טוב, אני יראה את זה לחבר שלי הוא בטוח יתלהב... תודה רבה לכם
גדול! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שלושתכם עשיתם עבודה מעולה! לא חושב שאני אשתמש בהם אבל זה הרג אותי מצחוק, וזה גם ממש טוב, אני יראה את זה לחבר שלי הוא בטוח יתלהב... תודה רבה לכם