שלום!

alililili

New member
שלום! ../images/Emo60.gif

רק רציתי להציג את עצמי... אני עמנואל מירושלים, בן 18 עוד חודש. למדתי במדעים ואמנויות (עם מיכאל וולפה ובת שבע רובינשטיין, וגם קצת עם אנדרה היידו), אבל מוסיקה היתה מגמה משנית אצלי שאליה הצטרפתי רק בי"א. התחלתי לפני קצת פחות משנתיים לנגן אבוב (הו! אבובי היקר!) אצל אורי מירז, ולפני שישה חודשים עברתי למינה וג´ורג´ האס... כמה חבל שלא יותר מוקדם! אז עכשיו הרמה שלי לא משהו כי צריך להעלים לי הרגלים רעים וללמד הכל מהבסיס, אבל אני מתחיל לחזור לרמה נורמלית... בנוסף, עכשיו קיבלתי את האבוב החדש שלי
אז זהו. בעיקרון, אני מתגייס במרץ למסלול קצונה יעודי בחיל קשר. אני מפחד מזה כי אני יודע שאני לא אוכל לנגן הרבה, ומפחד שלא אנגן בכלל. זה ממש מדאיג אותי... טוב נו, מספיק. שלום שלום!

שלום ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

לפורומנו הקט והמגניב ...מקווה שתלמד ותשכיל מהפורום .. *אוי היום נהייתי חכמה שוב פעם מדברתבמילים "גבוהות"*
בקיצור תהנה תמשיך לנגן על אבוב זה כלי מקסים !!! חברה שלי מנגנת עליו ואני מבינה קצת בגללה מכיר את הקונצ´רטו לאבוב של שטראוס ? ועוד שאלה איזה אבוב יש לך ?של איזה חברה ? זהו ... דרך אגב אני ניצן ואני חלילנית/פיקולנית באחת מתזמורות הנוער המובחרות בארץ ... אז נעים להכיר

alililili

New member
תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

הממ... מי החברה? ירושלמית? אני לא מכיר את הקונצ´רטו של שטראוס דווקא, גם כי רק לפני כמה חודשים יצאתי מן הבארוק אל הרומנטיקה (ויתרתי על קלאסיקה), וגם בגלל שקונצ´רטים של שטראוס זה נשמע לי כמו דבר מסובך...
עכשיו קניתי אבוב חברת Loree, כי יש להם את הצליל הכי עמוד ועגול, והכי פחות חצוצרני וברווזי... זהו. חברה שלך בטח מנגנת Rigoutat... שבוע טוב וחג שמייח!

דווקא לא

היא מנגנת גם על של לוריי והיא לא ירושלמית וממה שאני יודעת הקונצ´רטו של שטראוס הוא מאוד מאוד קשה וממש רק נגנים ברמה מסוגלים לנגן אותו חברה שלי בדיוק התחילה לעבוד עליו ...

jofen

New member
ממממממ......

אני גם אבובן... אני ממש לא מסכים עם זה שיש לLOREE את הצליל הכי עגול, להיפך, אבובי LOREE הם בהרבה יותר פתוחים ויותר צעקניים... (בקיצור Rigoutat יותר טוב..) אני בן 17 ואני עכשיו בתלמה ילין בכיתה יב´ ולומד אצל דודו כרמל אם מכירים... קונצ´רטו ממש יפה יש לשטראוס אני מת לנגן אותו מתישהו...

The Exorcist

New member
וואלקם.

יהיה לך זמן לנגן, אבל לא כל כך הרבה. בהתחלה אני מאמין שכמעט ולא יהיה לך זמן.

חן בי

New member
ברוך הבא

היי עמנואל, ברוך הבא! ראיתי שכתבת שלמדת אצל בת שבע רובינשטיין. אני לומדת אצלה עכשיו. תגיד, היא תמיד היתה משוגעת
כזו או שהגיל עושה לה את זה... סתם, האמתי שאני חושבת שהיא מדהימה (מורפת אבל מדהימה). לגבי הצבא, אל תדאג. כשאוהבים משהו (כמו לנגן) מוצאים לו את הזמן. אני יודעת שאני הייתי מגיעה הביתה בסופ"ש (ובד"כ פעם בשבועיים) ודבר ראשון שהייתי עושה זה לנגן. אפילו 10 דקות. אני יודעת שזה נשמע נורא כרגע, אבל לומדים שה-10 דקות האלו עושות כל כך הרבה שזה "מטעין" אותך לכל השבוע. בהצלחה!!!!!!

alililili

New member
משוגעת? לא... ../images/Emo60.gif

היא הכי שפויה מכולנו. היא יודעת הרבה יותר, היא יודעת הכל כמעט למען האמת... זה פשוט מדהים רמת הידע וההבנה שיש לה מדברים כל כך קטנים שאתה עושה או אומר... היא יודעת עלייך הרבה יותר משנראה לך. אם זה השנה הראשונה שלך איתה אז היא בטח מאוד נוקשה, אבל עם הזמן היא נהיית ממש נחמדה ומתחילה לפטפט איתנו... לא שהיא פחות מחמירה, אבל היא עושה את זה עם חיוך
אגב, הייתי בפורום כלי נגינה ונגנים הזה, והשם שלו לא נכון: זה פורום גיטריסטים, גיטרות ומגברים... כל כך מייאש.

לא בדיוק..

אני מאד מעריכה את בת-שבע אבל יכולה לומר לך בפה מלא: לפני כמה ימים היא נתנה לי הערכה מוטעית בפירוש!

ניסוי הקפצות:

ניסוי-ניסוי-ניסוי-ניסוי-ניסוי-ניסוי-ניסוי (ואולי השירשור נכה? או שעשה בעבר קפוארה.. (או שנכנס בעץ..:))

alililili

New member
איך יש לך זמן!!! ../images/Emo60.gif

מה את מבזבזת את השנה האחרונה שלך בגן עדן באינטרנט!? לכי תעשי שיעורי בית, תתרגלי בת שבע או תכתבי עיבוד לשיר עברי שמיכאל אוהב!!! מה זה צריך להיות... בו בו בו !

לפני כמה ימים סיימתי עיבוד,

והיום הירמנתי את 303. הא לך! [אגב- אתה צודק ב-100%. היום ואתמול בלילה כתבתי הרבה הודעות אחרי שרציתי לפרסם את "צלילים במדבר" בין כמה ידידים.. אתה בא לשדה-בוקר?]

alililili

New member
אוי שיט!!! מוות! ../images/Emo60.gif

שירה, לא ידעתי!!! אוף... אני כבר לא יכול לבוא בסוף השבוע, אני עסוק... שיט. תגידי לי שיקליטו, לפחות את היצירה של מתי... זה מעצבן אותי שהוא לא אמר לי. דיברנו דקה השבוע לפני שהטלפון מת, אבל הוא לא הספיק להזכיר את זה. שיט. חבל. אוף... תודיעי לי כשיש אירוע דומה, או אירוע נגינה/אלתור לתלמידים? או כל דבר שמיכאל מארגן? תודה.
נ.ב.
אופטימיות קוסמית
*הסבר: ההודעה היתה עמוסה מדי בביטויים לא חיוביים והתערבות מצד היקום באה פה לתקן את המעוות
{היקום = ארז, החבר שלי, שהשתלט על המקלדת}

למעלה