שלום

haguy

New member
שלום../images/Emo65.gif

אז כמו שאמרתי שלום! אז אני חגי, אני כבר חודש וחצי מבקר בפורום וקורא, ממש מעניין! לא כתבתי אף פעם בפורום, אבל למה שלא להתחיל, ניראה פורום ממש אחלה! אני גר באיזור השרון, אני בן 16 וחצי קרוב ל17! נסיון אין הרבה. אבל יש, יש משהו חד פעמי עם מישהו ממש מיוחד שעד היום אני חושב עליו, אבל כניראה זה לא הדדי... אני עדיין בארון, רק שתי שנות ידידות של יודעות. אז לפי מה שקראתי בחודש וחצי האחרון הפורום הזה ממש מגובש, כולם מדברים מגיבים ועוזרים. מקווה להישתלב פה... מקווה שמרמלד יתן לי מוצץ... טוב אז שיהיה לי בהצלחה חגי

MARMELAD

New member
הי חגי

ברררררררוך הבא! ומה אתה חושב, שה
יגיע סתם כך? לא לא מותק´לה בשביל כבוד צריך לעבוד. אז שאלת פתיחה: מתי הבנת שאתה...?

Blackice

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

חח אני חושב שאני מבין עכשיו את המשמעות הנסתרת... "מקווה שמרמלד יתן לי מוצץ"... חח
אני ארז, בן 18 מירושלים, בארון, ואני מקווה שתישאר פה!
ושאלה של אתיקה, שלא ידעתי אם היא מצדיקה הודעה חדשה, אז שירשרתי אותה: נניח שבת כלשהי מתחילה איתך. ומגיעה לרמה די נואשת ומוקצנת.. האם אתה צריך לומר לה שאתה.. לא מעוניין בבנות? לאלה שמחוץ לארון כמובן השאלה הזו חסרת משמעות מה, אבל לאלו שלא רוצים לעשות לעצמם אאוטינג- האם יש מחוייבות כלפי מישהי שמתכננת תוכניות כלפיכם? ארז

the_new_guy

New member
לגבי השאלה האתית

הי ארז! בתור "ארוניסט", הרשה לי לשתף אותך בנסיון שצברתי ב-28 שנות חיי: במקרים כמו אלה, אתה חייב, אבל ח-י-י-ב להיות בסדר ולהתחשב באדם אחד- וזה אתה עצמך. אל תעשה שום צעד כי "לא נעים" או "זה לא בסדר". אם אותה בחורה חשובה לך, אתה יכול לספר לה על הנטיות המיניות שלך בתקווה שתהיו "ידידים". אבל רק אם זה יעשה לך טוב. בכל מקרה אחר, תהיה הוגן איתה ותבהיר לה שאתה לא מחפש קשר כרגע. אם היא אובססיבית וממשיכה לחזר אחריך, זו הבעייה שלה -אתה הבהרת לה שאתה לא מעוניין (וזה לא עניינה למה). לסיכום: תהייה הוגן כלפיה, אבל נאמן לעצמך .

שלום לך מר חגי

את המוצץ כבר קיבלת, אז נשארה לי שאלה אחת אליך מתוך סקרנות אדירה לידע חדש ומרענן, אני שואל: באיזו עיר באיזור השרון אתה גר?

למעלה