שלום

שלום ../images/Emo7.gif

אני חדשה, קראתי פה קצת לאחרונה , ו.. אני מחפשת מקום ש.. ארגיש בו נוח אולי זה כאן?
מלובלבת כל כך עצובה ולא מבינה מה קורה בתקופה הזו , או כן מבינה אבל לא רוצה את זה זה מלבלב אותי

שלום לך קיסרית וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אולי תנסי קצת להסביר מה קורה ונחשוב ביחד, איך להבין את זה יותר?

הכל מבלבל וחוזר עכשיו ואני לא

מצליחה לומר את הדברים אני מראה אותם וכועסת ולא מרוצה והורסת ופוגעת בכולם , ו.... ההורים קשה להם עכשיו ובכלל לא התכוונתי לזה והכל
בפגישות עם הפסיכולוגית הכל רע ומבלבל ואני לא אומרת לה את מה שאני רוצה ומדברת על דברים אחרים שאני בכלל לא רוצה ומלא צייניות , אני יודעת שזה בגלל שהנושאים קשים לי אבל ..
נמאס לי כבר כמה אפשר??? אי אפשר לא רוצה עוד לא רוצה

זה היה כל כך הרבה יותר קל אילו

... אנשים אחרים היו מנחשים לבד את מה שכואב לנו. אבל הם לא יכולים. ואז, אחת המשימות היא להעיז ולהגיד את זה, אפילו אם זה כל כך קשה. כי להיות לבד עם זה עוד יותר קשה. אז את מוזמנת לנסות כאן, כמה שתוכלי, להתחיל לדבר.

missAngelina

New member
ו ו א ו..... ../images/Emo7.gif

קראתי את הסיפור שלך.... ו... זה פשוט נורא... הזדהיתי עם הרבה חלקים... ו.. אין לי מה להגיד חוץ מנורא... ואני מקווה שהמצב שלך משתפר והיום את מרגישה קצת יותר טוב... אני לא מאמינה איזה דברים נוראיים אנשים יכולים לעשות.. זה פשוט לא נתפס... אני לא מבינה איך אנשים יכולים להיות כל כך רעים..
קיסריתתתת
===============================

קיסרית יקרה

ישבתי וקראתי את הסיפור שלך. כל כך כועסת על הבנים האלה. בנוסף לזה שהם אכזריים בצורה קיצונית, מרושעים - הם גם ערמומיים! הם פשוט עובדים עליך קיסרית. אין להם דרך לדעת מה את מספרת לפסיכולוגית שלך או כאן. הם פשוט ימשיכו לפגוע בך, כך או כך. הם קוראים לזה להעניש? הם לא מענישים אותך. הם מענים אותך, מתעללים בך. אין להם שום זכות להעניש אותך או כל אדם אחר, מי הם בכלל? חבורה של פושעים, שמקומם בכלא. ואת יודעת מה, גם בכלא פושעים מהסוג הזה בזויים בעיני יתר האסירים. גם ביניהם, הם נחשבים תת אדם. קיסרית, אל תשתקי בגללם. הם בכל מקרה יפגעו. השתיקה שלך היא הנשק העיקרי שלהם. אל תשכחי את זה. את כבר לא ילדה קטנה כמו שהיית, את מבינה דברים אחרת, אי אפשר יותר לעבוד עליך. ספרי, דברי. אל תשתקי יותר. מגיע להם עונש, לא לך.

missAngelina

New member
הזדהיתי במיוחד עם החלק על

הפסיכולוגית...
זה כזה מעצבןןן.... פסיכולוגית אמורה להיות בנאדם שאפשר לבטוח בו.. וגם אם זה לא עניין של ביטחון בתור מטופלים אנחנו אמורים להרגיש חופשי לדבר איתם על הכל.. זאת בעצם המטרה של הטיפול להיות יכולים להגיד את כל מה שעובר לנו בראש מבלי לחשוש מה אחרים יגידו... ואם קורה שפשוט פתאום יש פגישות שלמות של שתיקה או סתם דיבורים על דברים שבכלל לא רצינו להגיע אליהם.. מתחילים להרגיש פתאום שמה הטעם בכל זה...
והאמת אני יכולה להבין איך את מרגישה שכאילו את באה לדבר על הדברים שמפריעים לך.. במקרה שלי זה כאילו שפשוט יש לי כל מיני נושאים שאני חושבת עליהם ורצה להגיד אותם אבל כשמגיעים לטיפול פתאום זה לא יוצא וזה פשוט מייאש לפעמים... מקווה שאמרתי דברים קשורים... בהצלחה עם הפסיכולוגית
===========================================

אני סומכת עליה היא מאוד יקרה לי

אני כבר 3 שנים אצלה בטיפול וכומבן שיש עליות וירידות ותקופות שיותר קשה ושנושאים יותר קשים אולי ואז יחד איתם מנגנוני ההגנה שלהם , כן הטיפול לפעמים מייאש בייחוד כשהכל מסביב נופל ונראה כאילו הטיפול "לא מצליח" אבל כמובן שזה דרך העינים שלנו , או שלי לפחות שרואות את הכל כנכשל ולא מעריכות את הכוחות שיש לי ולא רואות את כל התמונה בצורה אובייקטיבית , בייחוד כשאני מצפה מעצמי להצליח בהכל כשיש דברים שעוצרים אותי ומפריעים לי , הפסיכולוגית וההורים אמרו לי שאני מקשה על עצמי שאני מצפה מאחרים שיבינו אותי ואני בעצמי לא מבינה את העובדה שעברתי חוויות קשות ושיש תקופות קשות וזה משפיע על כל התחומים. מקווה גם שאמרתי דברים קשורים הקיסרית הילדותית

missAngelina

New member
חחח כן.. אני חושבתשזה היה קשור ../images/Emo9.gif

הבעיה היא כשעוברים תקופות קשות אז באמת קשה לראות את הצדדים הטובים או לפחות להבין שזה יכול לעבור ותמיד מנסים לשכנע שזאת רק תקופה וזה עוד יעבור.. אך משום מה זה אף פעם לא נראה ככה.. אני עוברת עכשיו ס ו ף ס ו ף תקופה קצת יותר טובה.. חוץ מקטעים פה ושם עם הפסיכולוגית אבל לא רציני... ואני באמת מאחלת לך המון בהצלחה אני לא יודעת אם הבנתי אותך נכון בקשר לזה שאת כאילו מצפה מעצמך להצליח בדברים.. אצלי זה יותר בקטע שיש לי ציפיות מעצמי ואני פשוט מכריחה את עצמי לנסות לפעמים גם כשבעצם אני צריכה לתת לעצמי קצת לנוח או שכאילו אני נורא מלחיצה את עצמי ונבהלת ופוחדת שדברים לא ילכו טוב או לא כמו שרציתי ובסוף אם זה באמת נהרס אני אוטומטית שונאת את עצמי.. אני ביקורתית יותר מידיי כלפי עצמי... וזה דבר הכי גרוע שאפשר לעשות כשזה מגיע לדברים קיצוניים כבר.. אבל אני מנסה לשנות את זה
===============================

כן גם אצלי זה ככה

אבל התקופה הזו ניראת אין סופית אני ככה כבר מסוכות רק בירידות וירידות והייתי באישפוז וכל זה וזה לא עוזר , אחרי שהשתחרתי אז הייתי קצת יותר טוב ואחר שוב התחילה הידרדרות במצב וזה לא משתנה סתם גרוע
ונמאס כבר אין כוח לכלום ויש לי בגרויות ואני נכשת בהכל הייתי תלמידה של 100 ועכשיו כל הציונים שלי 56 והבחינות שלי מלאות בהערות שמראות על חוסר ריכוז וזה פשוט
כל ה12 שנות לימוד הלכו לזבל הכל

missAngelina

New member
../images/Emo10.gif

אני מקווה שתרגישי יותר טוב.. תנסי לדבר עם הפסיכולוגית בכל זאת על כל הבעיות שלך להתרכז.. גם עם הפסיכיאטרית תראי מה אפשר לעשות...

למעלה