שלום
אני חדשה

שלום ../images/Emo70.gif אני חדשה ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שלום לכולם קוראים לי שיר ואני בת 13 אני אוהבת את הסידרה תשוקות ואני הכי אוהבת את הזוג : שרידן ולואיס

AsHtOn GiRl 3

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני שרון בת 14 ואני הכי אוהבת את אייבי וקיי תהני

backstreet girl

New member
../images/Emo6.gifברוכה הבאה.......

אני מטורפת
על שרידן ולואיס... שואיס..
..... הם זוג
מ-ו-ש-ל-ם.......

Principesa Reut

New member
שלום שיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
הנה לך
על חשבון ה
...

python 4

New member
ברוכה הבאה שיר!

או באנגלית - welcome song, ובצרפתית bienvenue chancon. רעות, עם כל ה-
האלה שאת מחלקת על חשבון ה-
, את לא חוששת מהיום שבו החשבון יגיע? לפי דעתי חילקת בחינם כבר איזה 50 כוסות שוקו. את צריכה להתחיל לגבות תשלום מכל משתתף חדש. זו רק דעתי.

Principesa Reut

New member
יש לי קשרים עם...

אית'ן קריין... ביקשתי ממנו לממן לנו את ה
ים ואחרי הלילה הסוער שבילינו יחד (
) הוא פשוט לא יכל להגיד לא

Bow Wow

New member
אם זכרוני אינו מטעני...

את זכית בכבוד לגלף את הBS ז"ל ולא בלילה סוער עם איתן קריין... מממ... אני יבדוק את זה ויחזור אלייך..

Principesa Reut

New member
דווקא את הלילה עם אית'ן

הנ"ל בכבודו ובעצמו יזם..
איזה חמוד... נרות בכל החדר ואווירה.... אככ... לילה שלא שוכחים

shuis4ever

New member
אחותי, אפשר לדעת מה את עושה

כאן, במקום בהרמוני
אם אני הייתי זוכה בלילה עם לואיס, (כל עוד לא הייתי מקבלת התקף לב על המקום) הייתי נשארת שם ונלחמת עליו. (נגד בת' כמובן, לא שרייייי----- הם כאלה מושלמים ביחד, בחיים לא הייתי מפרידה ביניהם) עכשיו אני מתחילה להבין את כל הביצ'יות בסופס שנכנסות להריון בכוונה, משקרות, וזוממות כדי לזכות במושא האובססיה שלהן. בשביל לואי הייתי עושה הרבה יותר! אבל בגלל שאני בנאדם שוחר שלום, הייתי עושה עסקה עם שרי. הרי רוב הזמן הם רבים או שהיא 'מתה'\ חושבת שהוא מנצל אותה. אז בתקופות היובש האלה, אני אחמם ללואי את הלילות
! ככה כולם יהיו מרוצים!!! אה... איך התוכנית שלי???

python 4

New member
שו, אני בשוק ממך.

אם אני הייתי זוכה בלילה עם לואיס גם אני הייתי נכנס להריון בכוונה (נו, הייתי כבר מסדר משהו, למה להיטפל לקטנות?) אני בטוח שאם את היית יכולה לזכות בלואיס את היית עומדת ראשונה בתור כדי לטעון לרופייר את האקדח! אל תשקרי!

shuis4ever

New member
לאאאאאאאאאא......./images/Emo26.gif

אין מצב. זה יסתור את כל מה שאני מאמינה בו (כולל הניק שלי).
איך אתה חושב ששרי ננעלה בארון קבורה??? איזה חולת-גרינג אחת החליטה להשבית אותה לכמה מאות פרקים. אתה לא באמת מאמין שלואי לא חווה מתח מיני במשך two whole HARMONY-days???? אז אני מתכוונת לנסות את השיטה הזו (סורי, שרי), ובמקרה שזה לא יעבוד.... מה רע בשלישיה??? לואי, שרי אנד מי. זה הולך להיות כייייייף! shuis & me 4 ever!!!

shuis4ever

New member
הלו, הלו, להירגע שם../images/Emo18.gif

זה היה רעיון שלי! עכשיו כולם נדחפים?! אם את רוצה אני אזמין אותך לאיזה סופ"ש באחוזת קריין, כדי שתצפי בנו ממציאים תנוחות חדשות. אבל זהוווווווו

python 4

New member
שלישיה עם שואיס?

אני מסכים רק בתנאי ששרי מבטיחה לשבת בצד ולא להפריע. נשים. לכל מקום חייבות להידחף.

למעלה