שלום
אני חדש בפורום

שלום../images/Emo70.gif אני חדש בפורום../images/Emo70.gif

ראשית עליי להכריז כי שאיפותיי בחיים הם לרצוח מספר אנשים בהנהלת תפוז, או ליתר דיוק אנשים בהנהלת פורומי תפוז. אבל זה אח"כ. אז שלום שמי שקד אני בן 15 וחולה של ג'אג (פעם מזמן ממזמן ראיתי בערוץ 22 לפעמים, משם טמועים לי שני פרקים בזכרון עם הזוג תאומות שאחת מהן נרצחה, והלידה הראשונה של הארייט), בעקרון אני משלים את העונה החמישית (וסוף הרביעית) ב23:20 כל יום, לא מפספס שום פרק
. בעקרון אני אוהב סדרות עריכת - דין אבל ג'אג זה משהו אחר, זה הרבה יותר טוב
... הממ התחביבים שלי לראות טלוויזיה, להיות באינטרנט (רק עכשיו קיבלתי אותו חזרה אחרי ש3 שבועות לא היה לי ולכן לא נכנסתי לכן בשנייה הראשונה שהפורום נפתח) ולהיות עם חברים. אני מקווה שאשתלב פה במהרה, וזהו בעקרון :p. אה כן ולמה תפוז זונות: כמנהגם, תפוז מסרב לי כשאני מבקש לפתוח פורום. לפני כחודש-חודשיים כששלחתי בקשה לפתיחת פורום ג'אג נענתי בשלילה, ואני בערך מצטט את המכתב תשובה מהנהלת הפורמים: "איננו מעוניינים בהרחבת הנושא כרגע", הנושא המדובר הוא פנאי ובידור, כמובן. נו טוב, מן תירוץ שכזה, אבל ללכת אחרי שבוע שבועיים, להיות זונות, ולהתאחד עם הפורומים של ערוץ 3, כלומר להוסיף לפחות עוד 10 פורומים לנושא, זה לא קצת מגעיל
הנהלת הפורומים, אני שונא אתכן

shipper heart

New member
הא הא הא למה אתה לא כותב ב-

JAGFANS? אניוויס וולאקם
חחחח שתדע שאתה עודדת אותי להירשם שם ואתה בכלל לא כותב...בושה... זה היית אתה נכון? זה מתאים בכולופן...חח וולקאם

אכן כן זה אני../images/Emo70.gif וול :p כמו שאמרתי

לא היה לי אינטרנט ב3 שבועות האחרונים, והם מדברים על המון פרקים חדשים, והבמבנה של האתר שם קצת עקום ומבלבל אבל אני אשתדל להשלים את הפער
. ותודה

shipper heart

New member
אתה לא רואה את העונה החדשה?!

ומה מבלבל במבנה של הפורום?! אותי המבנה של זה מבלבל...אבל זה בגלל שהפורומים הראשונים שכתבתי בהם היו כמו שם....חחח בכולופן...חח

כן ברור שניא רואה את החדשה :p

ואפילו מצליח להדבדיל בעלילות :p:D... התכוונתי שבג'אג פאנס יש להם משהו מוזר באתר אני לחוץ על פורום אחד ואז לחזור או לעבור לשני זו קטסטרופה אלא אם כן יש את החלון הזה עם כל הפורומים למטה, ואין.

shipper heart

New member
בחדשה הכוונה לא לעונה שמשודרת

ביומשבת...לעונה ה-9 שמשודרת בארה"ב.... וממש לא ברגע שאתה נכנס, אתה כותב או מסתכל באשכול את רוצה לצאת כתוב לך למעלה את השם של האשכול, השם של הפורום של האשכול ואינדקס פורומים....אם אתה רוצה לחזור לאינדקס אתה פשוט לוחץ אינדקס...לוידעת מה הבעיה....אבל ככה זה בכל הפורומיםשאני כותבת בהם חוצמפה אז מה אני אגיד לך...אולי ני לא אובייקטיבית...חח

למעלה