שלום
צריך עזרה באימוץ...

DirrtyShay

New member
שלום ../images/Emo70.gif צריך עזרה באימוץ...

אני רוצה לאמץ חתולה
אז ככה - אני מחפש חתולה או בצבע לבן (ואולי עם טיפה כתמים אפורים) או חתולה אפורה... (אין הפליות או משהו פשוט זה הצבע שאני אוהב..
) איפה אני יכול למצוא...? אני רוצה גורה קטנה ככה גג בת 3 חודשים. אתם יכולים לעזור לי ? ובקשר לאימוץ - איך זה מתבצע ? זה עולה כסף ? אם זה עולה כסף איפה אני יכול למצוא חתולה שנמסרת ? כי אני ממש רוצה לאמץ חתולה ולתת לה את מירב האהבה שהיא יכולה לקבל
תודה על העזרה - שי

כנסי ללינק הבא...

שרשור חתולים למסירה. יש שם המון חתולים מתוקים ביותר. בקשר לכסף, זה תלוי, אם את מאמצת ממישהו פרטי בדרך כלל זה לא יעלה כסף, אם מעמותה זה יעלה כסף, וגם זה רק על ההוצאות (עיקור/סירוס, חיסונים). מאחלת לך למצוא את החתלתול המתאים

DirrtyShay

New member
אני בן ../images/Emo6.gif (רמז : "צריך" עזרה...)

אממ הבנתי.. אני ממש רוצה.. איפה אני יכול למצוא מישהו פרטי ? מכירה ? ותודה על האתר

אה.. אממ... סליחה../images/Emo13.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

החתולים שמפרסמים שם אלה בעצם חתולים מכל מני מקומות, שפרסמו אותם בשרשור אחד מהסיבה שרוצים שיהיה סדר בפורום. תראה באיזה חתלתול אתה מעוניין, ותפנה במסר פרטי למוסר.

DirrtyShay

New member
שאלה בקשר ללינק..

ראיתי אותו פה... הוא ממש כמה שרשורים למטה
אז ככה - אם אני רוצה חתול/ה משם אז משם זה עולה כסף או שזה מישהו פרטי שזה בחינם ?

רֵעוּת

New member
חיה זה אף פעם לא בחינם

אם אתה מאמץ מפרטי (כמו ברוב ההודעות כאן) את אולי לא משלם למוסר אבל אתה עדיין צריך לשלם לוטרינר. אם אתה מאמץ מעמותה אז אתה משלם לעמותה סכום שמכסה את כל או רוב עלות הטיפול הוטרינרי והולך לוטרינר באיזורך שיש לו הסדר עם העמותה. ואם אתה קונה מחנות....אז אתה משלם הרבה כסף לחנות ועדיין צריך לשלם לוטרינר.

כנס ../images/Emo26.gif

לפה. מה דעתך על מוסטאש, דונה וטולי
אם אתה מעוניין באחד מהם, שלח לי מסר. עדי

DirrtyShay

New member
שלחתי לך מסר... ואם יש עוד מישהו

שמוסר חתולים שירשום ויגיד לי אני ממש להוט עכשיו להביא
ובאמת אני רוצה לגדל ולטפל מכל ה-
שלי

WTR

New member
יש לי זכר בשבילך

בן חודש וחצי, מחונך ועצמאי

SnoopyS*GirL

New member
אקטיבי ופסיבי- חתולי אנגורה מדהימים

הם אומנם קצת קטנים (בני פחות מחודש), אבל בעוד שבוע יהיו מוכנים למסירה. הם לבנים לגמרי, ופשוט מדהימים. אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן

SnoopyS*GirL

New member
אחרונה חביבה בינתיים ../images/Emo8.gif

אם אתה מעוניין, צור קשר במסרים

למעלה