שלום

Aragollum

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני רוצה לקנות דיסק של דניאל סלומון... אבל אני מתלבט אם לקנות תראשון או תשני... כמו שזה נראה כרגע, אני אקנה את הראשון, כי הביקורות עליו מאוד מפרגנות ועל השני קצת פחות (למרות ששמעתי מתוכו את "אהבה" ואת "רבות הדרכים" ומאוד אהבתי...) אז תעזרו לי בבקשה
אני חייב לדעת מה לקנות

dandiel

New member
לדעתי:

תראה, הדיסק הראשון עושה "היכרות" עם המאזין. הוא הרבה יותר קליט, הרבה יותר קליל וכו'. הדיסק השני הוא "מתקדם" יותר מבחינה מוזיקלית, כלומר, השירים מורכבים יותר, "מסתוריים" יותר ופחות קיטשיים מהשירים בדיסק הראשון. למה שלא תשקיע קצת יותר, ותקנה את שניהם?

Aragollum

New member
חחחח תודה../images/Emo152.gif

אבל יש לי כרגע תקציב רק לאחד

אני גם התלבטתי

באותו עניין והתכוונתי לקנות את הראשון.. מאותן סיבות.. בסוף כנראה שיקנו לי את השני בקרוב לכבוד הגיוס:) ואת הראשון אולי אני אקנה יותר מאוחר בכל אופן אני לא ממש יודעת מה להציע אז.. אולי פשוט תקשיב קצת לשירים מכל דיסק (נגיד בחנות או משו) ותקנה מה שתאהב יותר... עד שיהיה לך שוב כסף ותקנה גם את השני:) בהצלחה.. ותתחדש :)

S h A b i T

New member
שני הדיסקים לא כאלו יקרים..

השני הרבה יותר טוב מהראשון. תתחיל מהשני, ותעבור לראשון .. לא כזאת הוצאה גדולה ושווה כל אגורה שתוציא

Aragollum

New member
תודה עזרת לי../images/Emo13.gif

מחר אני מקבל את הדיסק "רבות הדרכים"

../images/Emo9.gifהיי.

אני באותה בעיה, כלומר, לא בעיה כל כך. אך אני מתלבטת איזה דיסק לקנות קודם. כי יש לי כמה דיסקים שאני רוצה לקנות. בכל אופן, מישהו חושב שיש הבדל גדול באיכות השירים בין שני הדיסקים? שבת שלום

Aragollum

New member
ממ תודה למי שהמליץ../images/Emo13.gif

אני עכשיו עם הדיסק המקורי "רבות הדרכים" ואני מעביר אותו כרגע למחשב =] מחר אחרי ביצפר אני אשמע

למעלה