שלום

LoLo16

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo153.gif

היי
אני חדשה פה...
אין לי הרבה מה להגיד שאתם כבר לא יודעים, כמו שתיקים באפלה זו סדרת מופת.. שכריס קארטר גאון... ש-GA היא שחקנית מדהימה.. וכו'..
ושאלה לי אליכם- שמעתי הרבה מאוד שמועות לאחרונה, ולא כ"כ לאחרונה, על כך שעובדים על סרט שני ל XF, ורציתי לדעת אם אתם יודעים על זה משהו או שזה רק בגדר שמועות
זוהר

אממ כרגע זה בגדר שמועות

כי אמרו שדוקובני ואנדרסון חתמו על חוזה לסרט שני אבל לדעתי זה כן ייצא לפועל כי בד"כ סתם מה שהתחלתי להיות פנטאית שלו עשו עליו סרט ...נמגיד איך שהתחלתי קצת להיות בעניין של אקס מן עשו את אקס מן 2 איך שהתחלתי להעריץ את ספיידרמן וכל מיני קומיקסים עשו סרטים על קומיקסים זה נהיה כזה אין של חנונים אז עכשיו שהתחלתי להעריץ את אקס פיילס אני רוצה שיעשו סרט שני!!! אגב אני חן לא שירלי וברוף הבא לפורום יש לך מסנג'רא או אי סי קיו? אם כן אז תני מספר אי סי קיו לאי סי קיו שלי 327206156 אם יש לך מסנג'ר את תוסיפי אותי[email protected] נא להכיר אותי אני התחלתי עם העניים שלכל הודעה מצרפים תמונה חמודה===> תמונה לבנות אבל יש תמונות שאני יותר אוהבת ואת תדעי אם אני אשים אותם הרבה פעמים

LoLo16

New member
היי חן../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

איזה תמונה יפה
... אני ממש מקווה שיהיה סרט שני.. הסרט הראשון הוא אחד מהסרטים הכי האהובים עליי. ד"א, יהיה אותו בערוץ שפתחו לפסח- "פסח אקשן", אם אני לא טועה זה ערוץ 16 בדיגיטלי. עוד שאלה...
מהם הפרקים הכי שיפים שאת מכירה?
הנה האייסי שלי- 153001531, אבל אני בקושי נכנסת אליו, והמסנג'ר- [email protected]

ואוא אני חייבת להקליט אותו כשהוא יה

יהיה חייבת חייבת חייבת יום לפני תודיעי לי שאני אחפש קלטת להקליט עליה!!!!!!!!!!! אני חן מי את מעדיפה יותר קרייצ'ק או מאלדר??? דעתי: מאלדר לנצח!! בלי קריצ'ק

LoLo16

New member
מאלדר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

האמת, אני לא ממש מכירה את קרייצ'ק, אבל ממה שראיתי הוא דיי מעצבן..
מאלדר לוקח בהליכה...

Chens15

New member
אם אני התחלתי להעריץ תהיה בטח

שאם המזל שלי יהיה סרט.....ככה זה אני מגיעה ראשונה למקום כלשהו וכולם אחריי...אתה יודע איך זה מעצבן פעם אחת המצאתי את הציורים של הבראטס האלה של החנויות חודש לפני שהם הופיעו בחנוניות על כל מוצר.....גנבו לי את היצירות מגיע לי פיצוי......איזה מפגרת אני למה לא לקחתי זכויות יוצרים כל פעם שאני נזכרת בזה אני נהיית מדוכאת

Chens15

New member
אם ייצא לך כנסיפםע למסנג'ר שאני אכי

אכיר אותך יותר טוב את נשמעת מעניינת

למעלה